.

Топка за китката, забавни играчки за облекчаване на стреса, упражнения за укрепване на мускулите на китката, самозапускающийся топката с гироскопом (син цвят)

Топка за китката, забавни играчки за облекчаване на стреса, упражнения за укрепване на мускулите на китката,

BGN 44.82

Сума
Налично за поръчка

☞[Механичното хранене, без източник на захранване] : Завъртане на китката си взаимодейства с въртене вътре в центъра на сфера, а съвместната центробежная сила осигурява висока скорост на въртене на центъра на сфера ☞[Метална сърцевина от по-здрав] : в сърцевината на покритие с покритие от сплав е умерен тегло и не травмирует ръце, стабилна, без пукнатини, красива и трайна. ☞[Показатели променлива скорост, цветни вас] : топка за китката със скоростта на вътрешната скорост на ядрото ще бъде ярко и цветно, ще цветен ритъм, ще увеличи удоволствието от фитнес залата на хотела. ☞ [Полезно за здравето] : Ефективно премахва болката в китките и увеличава силата на пръстите, китките, дланите, предмишниците и раменете.Може да се използва като добро средство за тренировка мускулите на ръцете и възстановяване, помага на хората, занимаващи се с фитнес, или послеоперационным възстановяване, за целенасочени тренировки!. ☞ [Малък, компактен и преносим] : Можете да прекарате сложна, укрепляющую тренировка с това тренажером за силовото за захващане по всяко време и на всяко място, дори и по време на обедната почивка.Висококачествен топката с върха изглежда много модерно.Това е не само добра играчка, но и може да се използва за тренировка на мускулите по всяко време и на всяко място.Това също е добро разминочное упражнение, преди да играете на голф, баскетбол, катерене и други спортове.☞☞Спецификация : Име на продукта : Крушка за китката Обвивка на продукта : поликарбонатный силикагел Ядрото на продукта : цинк сплав спецификации на продукта : 70 * 70* 55 мм е Подходящ за : фитнес ентусиасти,☞☞Опаковка : Крушка за китката * 1, каишка за китката☞☞ Как да използвате : 1. Кликнете големи пръсти на двете ръце в посока на стрелката центъра на топката, докато съпротива не ще е голямо и центъра на топката не може да се търкаля. Бързо освободете сърцевината топчета, големи пръсти на двете ръце и завийте на топка ладонью3. Усещайки, че обхватът се върти, плъзнете топката от ляво на дясно в кръг, бавно да се върти топката на китката, скоростта може да се увеличи с помощта на инерцията☞☞Обслужване : 1. Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете на други наши продукти, за да намерите желания от вас стил. Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики

Product Name:
Wrist Ball
Product shell:
polycarbonate silica gel
Product core:
zinc alloy
Product specifications:
70* 70*55MM
Suitable for:
fitness enthusiasts
☞☞Packing :
Wrist ball*1, Wrist strap
☞☞ How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
☞☞Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :