.

Преносим климатик GONEBIN 2400 mah Акумулаторна Личен Охладител за въздух с 3 скорости с Продължителност 5-10 часа, Безшумен Мини-Вентилатор за климатик Тенис на Охлаждащ В?

Преносим климатик GONEBIN 2400 mah Акумулаторна Личен Охладител за въздух с 3 скорости с Продължителност 5-10 часа, Безшумен

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

❤Богат на функции дизайн лични климатици отнесе ви пази от горещото лятото, насладете се на хладно през лятотоПротивоположни климатици се регулират така, че да насочва въздушния поток в желаното от вас помещение. ❤На нашия малък климатик истина безжичен и портативен дизайн, малък размер, който не заема много място и може лесно да се пренасят навсякъде.Въздушен охладител с мобилен източник на храна, 3-5 часа на работа чрез захранване с капацитет 4000 mah, не се притеснявайте за спиране на тока.Студеният въздух може да се пръска непрекъснато в продължение на няколко часа, така че тялото остава хладен през нощта за добрия сън. ❤Нашия мини-климатик има ниска консумация на енергия, което намалява вашите сметки за електроенергия, и то напълно отговаря на нашия низкоуглеродистому начин на живот.Преносим охладител с висока ефективност при ниска работна мощност : 1-5 W, спестява от вашите сметки за електроенергия и не причинява вреда на околната среда. ❤Този преносим климатик може да работи ефективно при ниско ниво на шум.Има 3 скорости на вятъра за избор, и можете свободно да ги коригира в съответствие с вашите нужди.Този персонален охладител е подходящ за използване през нощта, за комфортен сън. ❤Ти просто трябва да се налива малко вода с лед в резервоар за вода, включване на персонален мини вентилатор или да използвате USB кабел за свързване на адаптера за захранване, компютър или зарядно устройство, и той за няколко секунди готино горещ въздух около вас, което го прави идеален за използване в помещения и на работните места, както и пикник на открито и в семейството. ❤Богат на функции дизайн лични климатици отнесе ви пази от горещото лятото, насладете се на хладно през лятото.Противоположни климатици се регулират така, че да насочва въздушния поток в желаното от вас помещение. ❤На нашия малък климатик истина безжичен и портативен дизайн, малък размер, който не заема много място и може лесно да се пренасят навсякъде.Въздушен охладител с мобилен източник на храна, 3-5 часа на работа чрез захранване с капацитет 4000 mah, не се притеснявайте за спиране на тока.Студеният въздух може да се пръска непрекъснато в продължение на няколко часа, така че тялото остава хладен през нощта за добрия сън. ❤Нашия мини-климатик има ниска консумация на енергия, което намалява вашите сметки за електроенергия, и то напълно отговаря на нашия низкоуглеродистому начин на живот.

Декларирани характеристики