.

промишлен окачен лампа foucasal с Абажуром от Прозрачно Стъкло, Мини-Тавана лампа, Подвесное осветление в Фермерска къща за Кухня, Островен Трапезария, Спалня, Хол, Пок?

промишлен окачен лампа foucasal с Абажуром от Прозрачно Стъкло, Мини-Тавана лампа, Подвесное осветление в Фермерска къща за Кухня,

BGN 15.20

Сума
Налично за поръчка

Той добре работи с всички основни лампа E26 LED или лампа с нажежаема жичкаТози висящ лампата се регулира при използване регулируема лампа с нажежаема жичка и е съвместим с ключа на затъмнението. се препоръчва да се използва лампа с нажежаема жичка CFL и LED Edison vintage.Не свързвайте електричество, докато уредът не трябва да бъдат изцяло събрани.Този модерен окачен лампа от сеяного стъкло има уникален ефект на осветление на фермерска къща, придава на вашето пространство елегантен стил. Когато включите осветлението, тя създава приятна светлина в дома, страхотен благодарение на текстурата выдуваемого ръчно сеяного стъкло.Този мини-висулка, изпълнен в ретро стил, идеално за съвременните частни къщи, градски лофтов и почти всеки дизайн между тях.Лампион от пузырчатого стъкло.Входно напрежение : 110 v ac при 60 Hz. Максимална мощност на натоварване : 60 Вата.Регулируема дължина : 160 см /62,99 инча.Тип контакт : Стандартна Средната E26. 【Елегантен, окачен лампа】 окачен лампа прост дизайн с уникален прозрачен стъклен абажуром и черна метална основа в ретро стил, стъклен тавана лампа, покрита с превъзходно лак за печене, притежава отлична устойчивост към оксидация, трудно ръждясва.Изящна изработка, дълготрайност на употреба. 【Не се изисква монтаж на】 Няма нужда да се събират, окачена лампа вече е събрана, просто трябва правилно свързване на кабели до положителен / отрицателен полюс и инсталиране на електрическата крушка, за целите на сигурността, моля, уверете се, че електрическа кутия за конкретния уред е изключен по време на инсталацията. 【Регулируема лампа】 Окачен лампа е проектирана с регулируем извънбордов потолочным светлинен кабел, дължина на шнура се регулира до 62,99 инча, което дава възможност за гъвкаво регулиране на височината, в зависимост от вашите нужди и предпочитания, създавайки усещането за красота на тавана. 【Приложими лампи】 Подходящи за стандартна базова крушки E26 (крушка в комплекта не е включена) с мощност не повече от 60 Вата, съвместим с лампи с нажежаема жичка, LED, КФЛ и халогенни лампи.Напълно се регулира с помощта на съвместим превключвателя за регулиране на яркостта. 【Гаранция и добро обслужване】 Ние обещаваме да ви 100% връщане политиката за връщане на парични средства за гаранция на стоките 3 години.Така че, не пропускайте този шанс, просто "купи сега", без да се притеснявате.

Декларирани характеристики