.

1 бр. Панти за складного на масата, Независими, Вълни Монтируемые, Сгъваеми 180 ° Панти от Неръждаема Стомана, корпусна и мека мебел - (Стил A)

1 бр. Панти за складного на масата, Независими, Вълни Монтируемые, Сгъваеми 180 ° Панти от Неръждаема Стомана, корпусна и мека

BGN 6.71

Сума
Налично за поръчка

Стил A Помещение включва : 1 х линия Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване. * Изработена от неръждаема стомана, разполага с изискан външен вид и текстура, е трайна и може да се използва за направата на бижута, подаръци, дървени скринове и чекмеджета. * Широка гама от приложения, е подходящ за сгъване на ъглите на различни сгъваеми маси, маси за шевни машини, работни маси, места за хранене маси, шкафове и т. * Сгъваема линия, тя подкрепя сгъването на 180 °, а на горната панта и поддържа переворачивание, което увеличава нейната практичност и ви осигурява удобство в живота. Помещение включва : 1 х линия Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване. * Изработена от неръждаема стомана, разполага с изискан външен вид и текстура, е трайна и може да се използва за направата на бижута, подаръци, дървени скринове и чекмеджета. * Широка гама от приложения, е подходящ за сгъване на ъглите на различни сгъваеми маси, маси за шевни машини, работни маси, места за хранене маси, шкафове и т. * Сгъваема линия, тя подкрепя сгъването на 180 °, а на горната панта и поддържа переворачивание, което увеличава нейната практичност и ви осигурява удобство в живота.Характеристики : * Изработена от неръждаема стомана, разполага с изискан външен вид и текстура, е трайна и е силен и може да се използва за бижута, подаръци, дървени скринове и чекмеджета.* Широка гама от приложения, е подходящ за сгъване на ъглите на различни сгъваеми маси, маси за шевни машини, настолни компютри, места за хранене маси, шкафове и т. * Сгъваема панта, той поддържа сгъването на 180 °, а горната панта и поддържа переворачивание, което увеличава неговата практичност и осигурява комфорт в дома. * Малка по размер, тя има компактен дизайн, малък и портативен, не заема допълнително пространство и не създава допълнително тегло, а също така може да ви помогне по-добре да го инсталирате.Технически характеристики : Вид на продукта : флип-надолу ПетляМатериал : неръждаема стальадаптация : Подходящ за складного плот, плот за шевни машини, и т.

Декларирани характеристики