.

Newfun Държач за Тоалетна хартия от Матово Злато с Мраморни Рафт за Баня, монтиран на стената, на Притежателя на Руло плат от Неръждаема Стомана 304 за Баня (злато)

Newfun Държач за Тоалетна хартия от Матово Злато с Мраморни Рафт за Баня, монтиран на стената, на Притежателя на Руло плат

BGN 18.99

Сума
Налично за поръчка

【Естествен мрамор]】 Всеки мрамор е естествена форма, така че да ги текстури са различни, след изкуствена глоба полиране на краищата му стават гладки, лесни за почистване, подходяща е за влажна среда 【Матиран черен държач за тоалетна хартия】 Модерен външен дизайн от неръждаема стомана 304, за да се гарантира дълготрайност на нескользящие мъничета за предотвратяване на падането на ролки от хартия при използване, удължена база скоба за по-стабилна инсталация. 【Държач за тоалетна хартия с рафт】 Стенен държач за тоалетна хартия може да побере на различни предмети, като мобилен телефон, влажна кърпа или контейнер, кърпа за лице, зелени растения, да направи живота си по-удобен и комфортен. 【размер】 Мраморна плоча с дължина 7,95 инча, ширина 4,8 инча, дебелина 0.55 инча дебелина, височина на дръжката на плотове 2,55 инча, дължина на дръжка 4,9 инча, побира повечето големи ролки хартия. 【Гарантирано качество】 Ние отдаваме голямо значение на качеството на всеки продукт, след покупката, моля пишете ни, за да информират своето становище, ние винаги сме готови да ви предоставим най-доброто обслужване. 【Естествен мрамор]】 Всеки мрамор е естествена форма, така че да ги текстури са различни, след изкуствена глоба полиране на краищата му стават гладки, лесни за почистване, подходяща е за влажна среда. 【Матиран черен държач за тоалетна хартия】 Модерен външен дизайн от неръждаема стомана 304, за да се гарантира дълготрайност на нескользящие мъничета за предотвратяване на падането на ролки от хартия при използване, удължена база скоба за по-стабилна инсталация. 【Държач за тоалетна хартия с рафт】 Стенен държач за тоалетна хартия може да побере на различни предмети, като мобилен телефон, влажна кърпа или контейнер, кърпа за лице, зелени растения, да направи живота си по-удобен и комфортен. 【размер】 Мраморна плоча с дължина 7,95 инча, ширина 4,8 инча, дебелина 0.55 инча дебелина, височина на дръжката на плотове 2,55 инча, дължина на дръжка 4,9 инча, побира повечето големи ролки хартия. 【Гарантирано качество】 Ние отдаваме голямо значение на качеството на всеки продукт, след покупката, моля пишете ни, за да информират своето становище, ние винаги сме готови да ви предоставим най-доброто обслужване.

Декларирани характеристики