.

Кабилок Скоростна Schmuckschatulle Дисплей и Состаривание Обеци във формата на Калъф Съкровище Предложение за Включването и Органайзер за Подаръци, Коледна Поставка За Д?

Кабилок Скоростна Schmuckschatulle Дисплей и Состаривание Обеци във формата на Калъф Съкровище Предложение за Включването

BGN 5.88

Сума
Налично за поръчка

фланелаКУТИЯ за ПРЪСТЕНИ с ПРЕДЛОЖЕНИЕ - ВИТРИНА за ПРЪСТЕНИТЕ - Перфектния подарък за вашите приятели и семейства.КУТИЙКИ за ГЪБИЧНИ ПРЪСТЕНИТЕ - Можете да съхранявате своето пръстен.Това може да бъде идеалната кутия за съхранение на вашите елегантни бижута.ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗА шкатулок за бижута-Вътрешно уплътнение предпазва си украса от надраскване. подарък кутия за годеж. КУТИЯ за съхранение на ЕДИН пръстен-? можеш да оставите пръстен за съхранение.Това може да бъде идеалната кутия за съхранение на вашите елегантни бижута.Кутия за съхранение на бижута-? Благодарение на елегантния външен вид и разумното дизайн, този органайзер е подходящ за подарък за рожден ден, Коледа, сватба, Свети Валентин, ден на майката.Кръст Бод Пакет включва 1 х Ковчег за бижута във формата на гъба Характеристики - Цвят : както е показано на кутия с един ангажимент пръстен. - Размер : подарък калъф за бижута с размер 5 x 5 x 5 см - Материал : фланелевая опаковка кутии за бижута. - Идеален за съхранение на обици, пръстени, мъниста и други мини-кутии за колиета. - Ти можеш да оставите пръстен за съхранение.Това може да бъде идеалната кутия за съхранение на вашите елегантни орнаменти, кутия за пръстени във формата на гъба. - Идеалният подарък за вашите приятели и семейство, фланелевая кутия за украшения, с пръстени. - Вътрешна подплата предпазва си украса от драскотини в винтажной малка кутия за пръстените. - Благодарение на елегантния външен вид и разумното дизайн, този органайзер е подходящ за рожден ден, Коледа, сватба, св. Валентин, луксозни кутии за пръстени за деня на майката.Описание на стоките Предлагани в ковчег за пръстените Тази ковчег за бижута направена от материал фина работа.Ковчег за съхранение на бижута привлекателна на външен вид, бижутата не царапаются и са подходящи за вашите нужди, удобен и идеално. дизайн на кутии за бижута, пръстени с гъби практичен, чудесно за съхранение на вашите дрънкулки, украшения и т.

Декларирани характеристики