.

Контейнери за чай с емайл Angoily с Капак, Запечатан Контейнер за кафе, Херметически Контейнер За кафе, Банка За Съхранение на чай, Тенекеджия Контейнери за чай в Китай?

Контейнери за чай с емайл Angoily с Капак, Запечатан Контейнер за кафе, Херметически Контейнер За кафе, Банка За Съхранение

BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

керамикаКерамични БАНКА за чай - перфектния подарък за вашето семейство и приятели за рожден ден, нов дом, банкети, Коледа, деня на благодарността.БАНКА за чай - прост дизайн, ще даде своя дом свежест.ЖЕЛЯЗО - Антични керамични кутия с въртяща се спирала печата, im КОНТЕЙНЕР ЗА ЧАЙ - Реколта керамични банка за съхранение на различни съставки, включително и на сладко, конфитюр, лютеница, ориз, захар, брашно, чай, кафе, подправки, бисквити, ПОРЦЕЛАНОВИ БУРКАНИ ЗА ЧАЙ - ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : В тази банка се съхраняват чаени листа, както и кафе, храни, кухненски аксесоари и др.Идеален подарък за близки и приятели за рожден ден, нов дом, банкети, Коледа, Деня на благодарността и др.Пратката включва 1 х банка за съхранение на чай Характеристики -Размер : 4,30 X4,30 X7,30 см/1,69 X1,69 X2,87 инча херметически керамични буркани. - Това може да ви помогне да се съхраняват много предмети и да направите стаята си чиста, а консервени кутии - красиви. - Тази банка за продукти широко се използва в домашната кухня като кутии за чай, кутии за чай, кафе, кутии за съхранение на захар и сол, херметически затворени кухненски съдове за закуски. - Капацитет : херметически контейнер за кафе с обем 80 мл (около 15 грама чай). - Материал : Керамика кухненски банка за чай. - Запечатани на кутията за добро запечатване, която позволява по-дълго да запазят свежи продукти и предпазва от попадане на влага от въздуха или бутилки. - Модел много изискана, нежна и елегантна кутия за килер. - Богат набор от функции и универсална, може да се използва за съхраняване и подаване на рассыпчатого чай, сушени плодове, леки закуски, кафе, шоколад и така нататък в бутилка за пипер.Информация за стоки, Малки кафени съдове за приготвяне на Малки и изящни, можете да ги използвате за съхранение на рассыпчатого чай, кафе на зърна или други малки неща. кутии за чай за рассыпчатого чай заслужават да са ви били.Универсално хранилище Може да се превърне в страхотна кутия за съхранение у дома и в ресторанта. контейнер-захранващи Ако търсите многофункциональную буркан за съхранение, което не трябва да пропускате нашата керамични туба.

Декларирани характеристики