.

310 бр. женски и мъжки пинов конектор, от 1 до 8 контакти, конектори за макетной заплата, Жак за свързване на присъединителния проводник, с корпус за свързване на елект?

310 бр. женски и мъжки пинов конектор, от 1 до 8 контакти, конектори за макетной заплата, Жак за свързване на присъединителния

BGN 15.73

Сума
Налично за поръчка

Този комплект идва с най-често срещаните корпуси за скок в допълнение към външния и вътрешния фланец штифтамГолям избор на части за производство, като штекерных, така и за разплод конектори има размери от 1 до 8 за контакти.Те отлично се съчетават с всички ваши типични контактни конектори и розетки в стил макетной заплата.Предлага се в прозрачна кутия със система за управление на класификацията за лесно използване и съхранение.Общо разполага с 310 съединителни части за мостове, които са добри за създаване на прототипи на домашната електроника.Описание : Това е зашеметяващ конектори за скок.Това е комплект от 310 бр. с различни части за свързване, от 1 до 8 за контакти.Той също така има много клемм и преки изводите на колектора.Качеството е отлично, може да ги използва за сглобяване на компютри.Горещо препоръчвам на всички, които се нуждаят от качествени конектори.Характеристики : Този комплект идва с най-често срещаните корпуси за скок в допълнение към мъжки и женски фланец штифтам.Голям избор на части за производство, като штекерных, така и за разплод конектори има размери от 1 до 8 за контакти.Те отлично се съчетават с всички ваши типични контактни конектори и розетки в стил макетной заплата.Предлага се в прозрачна кутия със система за управление на класификацията за лесно използване и съхранение.Общо разполага с 310 броя съединителни части за мостове, които са добри за създаване на прототипи на домашната електроника.Спецификации : Калибър тел : 18-26 AWG Стъпка на сондата : 2.54 мм/0,1 "Номинално напрежение : 250 Номинален ток : 3 A Работна температура : от 25 ℃ до 85 ℃ Размер на кутията : 13x6,7x2,2 см/5,11x2,63x0,86" Тегло : 62 g (прибл.) Съдържание : 30 бр. 1x3p 10шт 1x4p 10шт 1x5p 10шт 1x6p 10шт 1x8p 100 бр Мъжки обжимные пина 100 бр Женски обжимные пина на Помещение включва : 1 x комплект свързващи кабели Забележка : 1. Моля, позволете ми да 1 - грешка в 3 mm-за ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики