.

Авто аудио кабел Elecom MPA-CL35L10XBK, Светкавица-φ3,5, L-образен конектор AUX вход, съвместим с iPhone 13/12/SE (2-ро поколение), сертифициран от Apple, 3,3 фута (1 м), черен

Авто аудио кабел Elecom MPA-CL35L10XBK, Светкавица-φ3,5, L-образен конектор AUX вход, съвместим с iPhone 13/12/SE (2-ро

BGN 19.33

Сума
Налично за поръчка

Гаранция на производителя не се отнасяТова е авто аудио кабел, който позволява лесно да се наслаждавате на музика, свързване на устройства с конектор lightning, като например i Phone или i Pad.Изработен от устойчиви на висока температура материал, така че можете спокойно да го използвате дори и в автомобили с висока температура.Позлатени клеми с малко пинов устойчивост, устойчиви към стареене и корозия.Използва кабел OFC 99,99% (бескислородная мед) с ниско влошаване на сигнала.Намалява изкривяването на сигнала и предаване загуба, което позволява да възпроизвеждате ясно качество на звука.Този продукт е официално лицензирана компания Apple "Произведено за i Phone / i Pad".Актуализация и се поддържат, така че да можете да ги ползвате.Това е авто аудио кабел, който позволява лесно да се наслаждавате на музика, свързване на устройства с конектор lightning, като например i Phone или i Pad.Изработен от устойчиви на висока температура материал, така че можете спокойно да го използвате дори и в автомобили с висока температура.Позлатени клеми с малко пинов устойчивост, устойчиви към стареене и корозия.Използва кабел OFC 99,99% (бескислородная мед) с ниско влошаване на сигнала.Намалява изкривяването на сигнала и предаване загуба, което позволява да възпроизвеждате ясно качество на звука.Този продукт е официално лицензирана компания Apple "Произведено за i Phone / i Pad".Актуализация и се поддържат, така че да можете да ги ползвате.Технически характеристики : ■ Съвместими модели : За автомобилни навигационни системи с стереоразъемом φ3,5 mm mini jack, автомобилни стерео системи i Phone и i Pad, i Pod и т. ■ Формата на конектор 1 : 3 щифта мини щепсел с диаметър 3,5 мм (L-форма) ■ Формата на конектор 2 : конектор Lightning (директен) ■ Спецификация покриване на щепсела : златно покритие ■ Цвят : черен ■ Дължина : 1,0 м ■ опазване на околната среда : отговаря на изискванията на ЕС и Ro HS (10 вещества) 【Описание】 ■ аудио кабел за кола, която позволява лесно да се наслаждавате на музика, свързване на устройство с части за свързване, светкавица, като i Phone и i Pad. ■ Изработен от устойчиви на висока температура материал, така че можете спокойно да го използвате дори и в колата с високи температури. ■ Позлатени клеми с малко пинов устойчивост и резистентност към ръжда, поради застаряването на населението.

Декларирани характеристики

gold plated :
■ Color:
Black
■ Length:
1.0m
■ Environmental Consideration:
EU RoHS Compliant (10 Substances)
【Description】 :
■ An in-car audio cable that allows you to easily enjoy music by connecting devices with lightning connectors such as iPhones and iPads. :
■ Made of heat-resistant material, so you can use it safely even in a car with high temperatures. :
■ Gold-plated terminals with small contact resistance and resistance to rust due to aging. :
■ Uses OFC 99.99% (oxygen-free copper) cable with low signal degradation. Reduces signal distortion and transmission loss, allowing you to reproduce crisp sound quality. :
■ This product has acquired an Apple official license Made for iPhone/iPad. Updates are also supported, so you can use it :
■ Comes with a cable holder that can secure the cable when not connected. The cable holder can be attached to any desired location using the included double-sided tape. :
■ Adopts a small connector that does not interfere with the case of your iPhone or iPad. :
■ The connection side of the device such as iPhone uses a straight plug that can be connected even with thick cases. :
■ The connection side to the speaker is adopted with an L-type plug that can be connected compactly. :
■ A special gloss paint mixed with powders for a luxurious look. :
Product inquiries :
Elecom General Information Center :
TEL. 0570-084-465 :
FAX. 0570-050-012 :
Reception Time / 10:
00 - 19