.

Кабелна стенни плоча YOEMELY 1 Gang Бяла стенни плоча Decora Brush с монтиране монтиране на стена, за да скриете до 10 ниско напрежение, кабели и проводници, преминаващи през 16 в?

Кабелна стенни плоча YOEMELY 1 Gang Бяла стенни плоча Decora Brush с монтиране монтиране на стена, за да скриете до 10 ниско

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

4шт кабелна стенните плочи бял на цвят, стандартна единична група 4шт шаблон за разкрой. [Стенни панел с четка 1 Gang] - това е комплект за управление на кабели idea, който помага да скриете всички кабели HDTV или кабели ниско напрежение за монтиран на стената телевизор и друго оборудване.Няма случайни кабели и чиста стена. [Четка Decora Минава През Кабелна стенни чинията] Размер на кабел, преминаващ през стенни четка от 1 комплект, е 2,2 инча (Д) х 0,95 инча (Ш).Тук има достатъчно място за полагане на кабели ниско напрежение, включително и на HDMI кабел, коаксиален телевизионен кабел мрежов кабел, кабели за телефон и високоговорители. [Вграден монтаж на стена] Щеточный подложка decora сглобени заедно с монтиране скоби.Това може да спести време на инсталацията.Освен това, това е съвсем нов, елегантен дизайн, защитен с патент на САЩ. [Настройте шаблон за удобство на инсталиране на] Нарязани на стената с шаблон, а след това поставяне на стенни табела с един конектор кабели на стената с помощта на вградените монтаж на первази.Допълнителен низковольтный монтаж на стена не се изисква. [Получавате] 4 бр. (стенни табела с бяла четка decora + шаблони); Нашата услуга за поддръжка на клиенти е на разположение 7 дни в седмицата. [Стенни панел с четка 1 Gang] - това е комплект за управление на кабели idea, който помага да скриете всички кабели HDTV или кабели ниско напрежение за монтиран на стената телевизор и друго оборудване.Няма случайни кабели и чиста стена. [Четка Decora Минава През Кабелна стенни чинията] Размер на кабел, преминаващ през стенни четка от 1 комплект, е 2,2 инча (Д) х 0,95 инча (Ш).Тук има достатъчно място за полагане на кабели ниско напрежение, включително и на HDMI кабел, коаксиален телевизионен кабел мрежов кабел, кабели за телефон и високоговорители. [Вграден монтаж на стена] Щеточный подложка decora сглобени заедно с монтиране скоби.Това може да спести време на инсталацията.Освен това, това е съвсем нов, елегантен дизайн, защитен с патент на САЩ. [Настройте шаблон за удобство на инсталиране на] Нарязани на стената с шаблон, а след това поставяне на стенни табела с един конектор кабели на стената с помощта на вградените монтаж на первази.Допълнителен низковольтный монтаж на стена не се изисква. [Получавате] 4 бр. (стенни табела с бяла четка decora + шаблони); Нашата услуга за поддръжка на клиенти е на разположение 7 дни в седмицата.

Декларирани характеристики