.

AOOF Открит Пътен Раница с мрежа с ципове За Пренасяне на домашни Кучета Преносим Дишаща Раница за домашни котки (Розов цвят)

AOOF Открит Пътен Раница с мрежа с ципове За Пренасяне на домашни Кучета Преносим Дишаща Раница за домашни котки (Розов

BGN 38.06

Сума
Налично за поръчка

1 Изработен е от плат Оксфорд, найлон мрежа и рамка с меки страни, толкова трайни, което позволява безопасно, комфортно и лесно за носене на вашия домашен любимец, когато сте в движение. Окото на прозореца са вентилирани и са видими, което позволява на вашия домашен любимец да диша свободно и да се отпуснете. На горния вход с цип осигурява лесен достъп.Мрежести странични джобове помагат да се съхранява на каишка, свирка, вода, закуски, храна и други стоки от първа необходимост. Регулируеми подплатени презрамки и помагат за намаляване на натоварването.Разтегателен колан с катарама осигурява устойчивост на раницата.Вътрешна с катарама за въже не позволява на вашия домашен любимец скочи или да се нарани. Подходящ за повечето домашни любимци на малък или среден размер.Пратката включва : .Параметри : Стока : Раница на рамо за пренасяне на домашни ЖивотныхМатериал : плат Оксфорд + найлон Цвят : син, розов Тегло : 610 гразмер : 35x40x23 смособенности : 1. Изработен е от плат Оксфорд, найлон мрежа и рамка с меки страни, толкова трайни, което позволява безопасно, комфортно и лесно за носене на вашия домашен любимец, когато сте в движение. Окото на прозореца са вентилирани и са видими, което позволява на вашия домашен любимец да диша свободно и да се отпуснете. На горния вход с цип осигурява лесен достъп.Мрежести странични джобове помагат да се съхранява на каишка, свирка, вода, закуски, храна и други стоки от първа необходимост. Регулируеми подплатени презрамки и помагат за намаляване на натоварването.Разтегателен колан с катарама осигурява устойчивост на раницата.Вътрешна с катарама за въже не позволява на вашия домашен любимец скочи или да се нарани. Подходящ за повечето домашни любимци на малък или среден размер.Пакетът включва : 1 раница за носене x Pet през рамо.

Декларирани характеристики

Item :
Pet Carrier Shoulder Backpack
Material :
Oxford cloth + Nylon mesh
Color :
Blue, Pink
Weight :
610g
Size :
35 x 40 x 23cm
Features:
1. Made of oxford cloth, nylon mesh and soft-sided frame, so durable to carry your pet safe,comfortable and easy when you are on the go.:
2. Mesh windows are ventilated and visible,make your pet breathe freely and relax.Zipped top entry allows for easy access.Mesh side pockets help store leash,whistle,water,snacks,treats and other necessities.:
3. Adjustable padded straps help to reduce the burden.Extendable strap with buckle keeps the backpack stable.Interior rope with buckle prevents your pet from jumping out or hurt itself.:
4. Fits most small or medium sized pets.:
Package includes:
1 xPet Carrier Shoulder Backpack :