.

Melpomene 142 U-Образна форма на Секционни диван от шенилна, Комбинация от Направи си сам включва в себе си 7 Едноспални столове, 4 Ъглови и 1 Табуретка, Комплект мебели за д?

Melpomene 142 U-Образна форма на Секционни диван от шенилна, Комбинация от Направи си сам включва в себе си 7 Едноспални

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

-Модулен секционни диван L-образна форма, 116 "W x 83,5"G x 36,5"Век -Комбинация "Направи си сам" -включва в себе си три единични столове, две ъглови и две оттоманки. -Модулен секционни диван L-образна форма, 116 "W x 89,5"G x 36,5"Век -Комбинация "Направи си сам". -включва в себе си три единични стола и три ъгъла. -Модулен секционни диван U-образна форма, 116 "W x 57"G x 36,5"Век -Комбинация "Направи си сам". -включва два двустайни апартамента на стола, два ъглови и две оттоманки. -Модулен секционни диван U-образна форма, 116 "W x 58"G x 36,5"Век -Комбинация "Направи си сам". -включва в себе си четири единични стола и два ъгъла.Рамка : евкалиптово дърво + шперплат.Крачета : пластмасови 4 инча.Рамка : евкалиптово дърво + шперплат.Крачета : пластмасови 4 инча.Рамка : евкалиптово дърво + шперплат.Крачета : пластмасови 4 инча. 【Голям мебели】 Издръжлив рамка от масивно дърво, мека шенилна, изпълнен с гъба с висока плътност, правят този секционни диван приятно и удобно. Той може да е идеално се комбинира с вашия апартамент, къща или конферентна зала. 【Характеристики на външния вид на】Разтегателен инкрустирани с медни гвоздеи и первази на възглавницата, на която придава на вашия дом изисканата атмосфера. 【Комбинация "Направи си сам"】 Този секционни диван не е фиксирана комбинация, всеки отделен стол и ъгъл могат да се местят и позиционират.Можете да премествате и се събира на всеки модул, който ви харесва.В това е красотата на единица секционна дивана!. 【Лесно да се движат】 За да се улесни събрание ние използваме пластмасови крачета с трайно плъзгане възглавница, за да се избегне инсталирането на твърде голям брой аксесоари, които да сред гостите беше добър опит изграждане, просто залепете солидна противоскользящую възглавница, диван може да бъде здрав и му е лесно преместване. 【Скрити изненади】 Допълнителна функция за съхранение под всяка седалка на дивана.Това е не само едно свято място за детски играчки, но и тук могат да се съхраняват одеяла и дистанционно управление за стаята изглеждаше спретнат и чист. 【Здрав разтегателен】 В основата на нашето единица секционна на дивана е рамката е изработена от цяло дърво, с вмонтированными в плат, здрави възглавници от пяна с памет ефект, пластмасови черни крака са поддържат целия разтегателен и може да се използва в продължение на дълго време.

Декларирани характеристики