.

jojofuny деца ковчег реколта кутия за бижута 1бр пиратско съкровище, пират съкровище дете ракла ракла за деца чекмеджетата на шкафа децата на децата кутия за бижута на ?

jojofuny деца ковчег реколта кутия за бижута 1бр пиратско съкровище, пират съкровище дете ракла ракла за деца чекмеджетата

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

пластмасата кутии за бижута на паметта - Изработени от висококачествена пластмаса, достатъчно устойчив за продължителна употреба вас.ПИРАТ СЪКРОВИЩЕ от скъпоценни камъни - Тези сандъци са също обичани детски декорации за партита.МИНИ-калъф за дрънкулки - не е просто съкровище, за да отговарят на въображението на вашите деца, но и кутия за съхранение на малки детски играчки на вашето дете.Античен калъф за бижута -идеален за пиратски тематични партита, Хелоуин, бебешки партита и т. Добър подпори за партита.СПОМЕН за ПИРАТСКИ ПАРТИТА - Подходящ за използване като декоративни кутии за бижута или за съхранение на бижута, сувенири, малки аксесоари, предмети с колекционерска стойност, и т. Предпоставка включва 1 x играчка е съкровище Характеристики -Подходящ за използване като декоративни кутии или за съхранение на бижута, сувенири, малки аксесоари, предмети с колекционерска стойност, и т.- е Изработена от висококачествени пластмасови материали, достатъчно устойчив за продължителна употреба за вас. - Изключителна изработка гарантира тяхната издръжливост и популярност.Това ще ви даде добър опит. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Подходящ за пиратски тематични партита, Хелоуин, бебешки партита и т. добър подпори за партита. - Материал : Пластмаса. - Размер : 14,00 X13,20 X10,40 см / 5,50 X5,19 X4,09 инча. - Споделете с приятели, които имат деца, защото с тях се забавляват.Това е много хареса.Описание на продукта В ранна детска възраст децата си начин на мислене винаги е особена.И, съдейки по мультфильмам и истории, те имат желание да отидете в търсене на съкровища, и те се нуждаят от сандъка със съкровището, за да запази своите съкровища или бижута в безопасност.Този сандъка със съкровището може много добре да отговарят на техните нужди.

Декларирани характеристики