.

ULG 3-Ярусная Сушилня за съдове над мивката, Много Голям Органайзер за кухненски шкафове от Неръждаема Стомана, Регулируема сушилня за съдове 24,4 -37 за пестене на мяст?

ULG 3-Ярусная Сушилня за съдове над мивката, Много Голям Органайзер за кухненски шкафове от Неръждаема Стомана, Регулируема

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Регулируема идеален за повечето кухненски мивки - Уникален дизайн защелкивающейся дизайн, размерът на тази сушилни за чинии над мивката е 24,4 "- 37", подходящ за повечето размери мивки щата Северна Каролина, можете да се регулира на дължина в зависимост от големината на мивки, без да се притеснявате за размераМатериал от неръждаема стомана 304 - Произведен от висококачествен ултра силна материал от неръждаема стомана с повърхност за печене.Нанесенная на повърхността на пръски боя предпазва багажник от корозия и запазва нейната дълготрайност.Устойчив на корозия и може да устои на корозия от повечето окисляющих киселини.Сушилня за съдове над мивката е подходящ за съдове за готвене, тенджери, тигани и всичко, което се изтрие ръчно.Лесен монтаж - тази сушилня за съдове с шестигранным ключ и гаечен ключ, без допълнителни инструменти не се изисква.Лесен монтаж и свързване на аксесоари заедно.Инструкция, която ще ви помогне да съберете поставка за съдове, приложен.Ако търсите много по-солидна и е лесен за сглобяване на расширяющуюся багажник, това решение за увеличаване на площад тезгяха.Това може да освободи цяла страничен багажник и да направят вашата кухня отворена.Отличен за пестене на място - нашата сушилня за съдове над мивката осигурява повече място за багажник за различна посуда и консумативи.В него има държач за ножове / вилици / пръчици за хранене, рафт за дъска за табла, държач за тесака, държач за сапун / гъби, 2 нива на притежателите на съдове за готвене и 6 куки.Това е система многослойни сушилни стелажи, която лесно се побира четири пъти повече съдове, освобождавайки място на тезгяха.Тъй като тя се просмуква в мивката, у нас повече няма езерото вода по цялата повърхност.Каква е разликата? - Рафтове за сушене на чинии ULG с 3 нива над мивката в един ред конкурентоспособнее, отколкото на пазара на подобна цена, ако в 3-те ярусном сушилен шкаф ние сме най-предпочитани на пазара, ето защо можем да продават от amz, ние се стремим да предоставим на нашите клиенти високо ефективни продукти.Горната кошница x 1. Кошница за съдове x 1. Държач за ножове и вилици x 1. Държач за режещи инструменти x 1. Държач за гъби x 1. Титуляр дъска за табла x 1. Дължината се регулира в зависимост от вашите нужди в диапазона от 24,4 "до 37,0", подходящ за повечето кухненски мивки.

Декларирани характеристики