.

Четка за зъби SDFSDFSF Three Side се използва за защита на зъбите, мощна, почистване, премахване на петна по зъбите, петна от дим, зъбни камъни, меките косми по ръцете възраст?

Четка за зъби SDFSDFSF Three Side се използва за защита на зъбите, мощна, почистване, премахване на петна по зъбите, петна

BGN 27.08

Сума
Налично за поръчка

[доказано експерименти] - в същото време той може внимателно почистване на зъбите, венците, вътрешни и външни канали на зъбите, ефективно отстраняване на зъбната плака и зъбния камък и да достигне почистващо действие [удобен] ефект - шестисторонняя четка за зъби за грижи, бързо почистване без остатък, експерименти показват, че стандартната четка за зъби на пазара отнема 2-3 минути, шестисторонняя четка за зъби за грижи отнема само 1 минута, може да извършва почистване на горните и долните зъби. [удобен] ефект - шестисторонняя четка за зъби за грижи, бързо почистване без остатък, експерименти показват, че стандартната четка за зъби на пазара отнема 2-3 минути, шестисторонняя четка за зъби за грижи отнема само 1 минута, може да извършва почистване на горните и долните зъби. [гаранция, високо качество на материала] - специална смола за защита на околната среда, ергономична, не съдържа BPA, лесен за научаване. [нашето обещание] - ние сме напълно сигурни, че ще ви хареса нашата шестостенни четка за зъби.Ако не ви харесва, или вие чувствате, че всеки вложен от вас днес цент не си струва, ние без съмнение ще ви възстановим парите.Защо да купите шестигранную четка за зъби?В бързо променящия се начин на живот често се случва да стоим до късно, ставам рано или късно да стане.Ако обикновената четка за зъби да се насладите бавно или недостатъчно внимателно, на него лесно се образува мухъл или плака.Експериментът показва, че четка за зъби с шест лица значително намалява времето за използване на обикновена четка за зъби и осигурява почистването на вътрешни и външни зъби. Размер : около 18,5 см /7,28 инча. Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение в измерването на 1-3 мм се дължи На различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от показаната на снимката.много ви благодаря!.

Декларирани характеристики