.

Здрав Ершик за тоалетна и притежателя на Стенен монтаж с долно Оттичане Ершик за тоалетна С дълга Дръжка Притежателя Ершика за Тоалетна с Красив Дизайн Домакински

Здрав Ершик за тоалетна и притежателя на Стенен монтаж с долно Оттичане Ершик за тоалетна С дълга Дръжка Притежателя

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

1 Стенен ершик за тоалетна : компактна конструкция може да се монтира на стена или на пода, не заема място, красив и практичен. Четината TRP са меки, твърди, добре се поддават на обеззараживанию, не съдържат кърпичка, лесен за почистване, антистатичны, издръжлив, добре се поддават на почистване и имат добър почистващ ефект. Мека гумена глава на четка за лесно почистване, може дълбоко почистване на малки различия, има функция за почистване на канали и може почистване на всички видове мъртвите ъгли. Выдолбленное основа се използва за отводняване, а выдолбленная суспензия - за вътрешната част, така че водата лесно се изпарява. Удължена дръжка с брызгозащищенной преграда, гуманизированной дръжка и удобен изземване, така че ръцете ви не ще мръсни по време на почистване process.Name : Стенен ершик за тоалетна Материал : ABS + TPR + неръждаема стомана 304 Спецификация : 5,1 инча * 5,1 инча * 16,1 дюймавкратко : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.Не се притеснявайте за покупката на нашия продукт.Ако не сте доволни от покупката си, просто не се колебайте да се свържете с нас, каквото и да е причина.Вашето удовлетворение е нашият стимул да се стреми към високо качество на продукта.

Декларирани характеристики

5.1 inches * 5.1 inches * 16.1 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services.:
No worry to purchase our product. If you are not satisfied with the purchase, just feel free to contact us whatever the reason is. Your satisfaction is our encouragement to to chase high quality product :