.

Zerodeko 1 Комплект за Стенен монтаж Кутия за съхранение, Стенни Кутии за съхранение, Куки за отглеждане на рафтове, Чекмеджета за съхранение на Всички Всячины, Органай?

Zerodeko 1 Комплект за Стенен монтаж Кутия за съхранение, Стенни Кутии за съхранение, Куки за отглеждане на рафтове, Чекмеджета

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

КУТИЯ ЗА ГРИМ WALLS-дизайн без лепило за нокти, можете да снимате, без да наранява стенатаСтенен органайзер за грим - Просто и лесно инсталиране, широк спектър на приложение, подходяща за съхранение в много случаи, като например домашен хол, спалня, кухня, санитарен възел, офис.КУХНЕНСКИ висящ органайзер-Контейнер за съхранение е с компактни размери, което позволява да се спести място върху стената.ШКАФОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ на ЛЕПИЛО - подходящи за много случаи, като например домове, общежития, хотели, кухни, бани и други места.Поставка за зареждане на МОБИЛНИ телефони - този контейнер за съхранение ще помогне да се поддържа чистота и ред в стаята си, той е много практичен и е трайна.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение 1 х стикер 1 х чанта с винтове Характеристики -Подходящ за съхранение на някои средства за лична хигиена, като четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, памучен тампон, козметика и т. Кутия-органайзер за дребни неща. - Контейнер за съхранение е с компактни размери, което позволява да се пести място на настенном дистанционното управление. - Той здраво се е настроен с помощта на лепило, се отличава с висока носеща способност и трайни му лесно отвалить от стенни кутии за съхранение. - Този контейнер за съхранение ще помогне съдържа вашата стая в чистота и ред, много практичен и здрава кука за слушалки. -Материал : AS, ABS куки за слушалки -Цвят : Бял Окачени на стената на контейнера -Размер : 26,80 X7,70 X5,10 см / 10,53 X3,03 X2 Стената на банята. - Различно е прост дизайн проекти, не се изисква пробивка стени, това няма да навреди на вашата стена, проста и красива кутия за съхранение за монтиране на стена.Описание на продукта Подвесная полк за боклук кофи Този продукт представлява стенен контейнер за съхранение.Държач за дреболии без перфорация Подходящи за много случаи, като например домове, общежития, хотели, кухни, бани и други места.Кухненски залепваща скоростна се инсталира Лесно и се отстранява, изключително удобен и практичен. многофункционална кутия за съхранение мултифункционален дизайн, в него можете да съхранявате четка за зъби, паста за зъби и козметика.Блок за дистанционно управление е Изработен от висококачествен материал, дава възможност за пълноценно използване на вътрешното пространство, което прави вашата баня по-просторно и подредено.

Декларирани характеристики