.

Подмяна на баскетболна мрежа Spring Meow - Сверхпрочная Всепогодная окото-на обръч с диаметър 21 инча за улиците, както и помещения със Стандартна джанта, спортни стоки п?

Подмяна на баскетболна мрежа Spring Meow - Сверхпрочная Всепогодная окото-на обръч с диаметър 21 инча за улиците, както и

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

баскетболна мрежа от найлон окотоПроизведено в САЩ или са внесени. ? Високо качество за трайност : Опитайте наистина трайни улични баскетболни мрежи, изработени от висококачествен полиестер и найлон за продължителна работа. ? Технология за защита от хлыста : Нашата иновативна конструкция от хлыста помага за предотвратяване на заплитане замяна баскетболна мрежа за страни всеки път, когато топката минава през пръстен, за да гарантират плавен геймплей. ? Уникален подарък кутия зелен цвят : Творчески оформена подарък кутия застегивается на цип и може да се използва за съхранение на мобилни телефони и ключовете от колата по време на игра, добавяне на удобство и стил. ? Преносима и удобна : Участвува в комплекта на чантата е специално проектирана за лесно съхранение и транспортиране на улицата баскетболна мрежа, което елиминира необходимостта от допълнителна чанта. ? Лесна инсталация Благодарение на 12 петлям нашата мрежа за баскетболни пръстените се инсталира лесно и се заменя с всички баскетбол ръб на стандартен размер, което опростява настройката.

Декларирани характеристики