.

Удължител за HDMI HGVVNM от жена на жена Adapter-удължителен кабел HDMI кабел Конвертор HDMI кабел 2.0 (Цвят: както е показано, размер: един размер)

Удължител за HDMI HGVVNM от жена на жена Adapter-удължителен кабел HDMI кабел Конвертор HDMI кабел 2.0 (Цвят: както е показано,

BGN 48.70

Сума
Налично за поръчка

Мултиплен структура за по-добро екраниране и плавноЗа да се покаже повече информация.този женски конектор hdmi поддържа сигнали HDMI от тези устройства, TV Box, PS4, лаптоп за HDTV, монитор, проектор и др.Удължаване на трансмисията до 20 м. Адаптер за HDMI от жена на жена-соединителю.Мултиплен структура за по-добро екраниране и плавно.За да покаже по-подробна информация, комбинират 2 HDMI кабел, по един за пренос на големи разстояния до 20 м. Бележка : Поддръжка на 4 K @ 60 Hz към дължина 3 м и 1080 P по-горе. лесно свързва 2 кабел HDMI 1 HDMI кабел за разширяване на големи разстояния и се превръща мъжки HDMI порт в женски порт за свързване на другото устройство. Адаптер за HDMI female female отговаря на стандарта HDMI 2.0, поддържа трансфер на 4 K HDR с помощта на HDMI кабел 2.0 и резолюция на дисплея до 3840x2160, 2560x1600, 2560x1440, 1920x1200 и 1080 P. този женски конектор hdmi поддържа сигнали HDMI от тези устройства, TV Box, PS4, лаптоп за HDTV, Монитор, Проектор и др.До 20-кратно разширяване на това да прехвърляне на данни от щепсела, HDMI штекерному соединителю.Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пакетът включва : 1 x HDMI-сплитер с функции за буфериране на сигнала и печалба.

Декларирани характеристики