.

Интерактивна играчка за котки -Въртяща се Вятърна Мелница за Домашни Котки, Играчка-Колело със спици с основа под формата на издънка (Розов)

Интерактивна играчка за котки -Въртяща се Вятърна Мелница за Домашни Котки, Играчка-Колело със спици с основа под формата на

BGN 6.26

Сума
Налично за поръчка

[Играчка от коча билка за домашни котки] : Играчка котка spring предлага с три топки коча с високо съдържаниеМожете да сложите ментов топката в играчка за котки през отвор във формата на цвете отгоре.Коча билка, да се отпуснете котки и премахване на стреса.Повечето котки, това ще бъде интересно. [Функция на въртящия се плот] : Конструкцията на въртяща се вятърна мелница, може да се върти с помощта на външна сила.Пружинящие пръчки от двете страни на основното тяло - това е не само смешно пръти за котки или въртящи се на пръчки с механично задвижване, вътре е инсталирана уникална гравитационна система, предотвращающая губи търпение котки, поради бързото механизирани на въртене на играчките. [Конструкция на долната нещастници] : Интерактивни играчки за котки в затворени помещения могат да прилепва плътно към чисти гладки плоски повърхности, като стена, на пода, врата, стъкло, прозорец, хладилник.Добавянето на малко количество вода може да се увеличи мощността на засмукване.Може да се използва хоризонтално и вертикално, както и за създаване на различни игрови сцени за домашни любимци. [Безопасен материал] : Играчка spring cat е изработен от ABS и TPR, които са безопасни и безвредни за околната среда. [Намаляване на тревожността котки] : Продължително приложение може да подобри IQ котки, улесни ежедневното безпокойство котки за сам, за да се подобри физическата форма на котката и да се предотврати увреждане на котки мебели за дома и дрехи. [Играчка от коча билка за домашни котки] : Играчка котка spring предлага с три топки коча с високо съдържание.Можете да сложите ментов топката в играчка за котки през отвор във формата на цвете отгоре.Коча билка, да се отпуснете котки и премахване на стреса.Повечето котки, това ще бъде интересно. [Функция на въртящия се плот] : Конструкцията на въртяща се вятърна мелница, може да се върти с помощта на външна сила.Пружинящие пръчки от двете страни на основното тяло - това е не само смешно пръти за котки или въртящи се на пръчки с механично задвижване, вътре е инсталирана уникална гравитационна система, предотвращающая губи търпение котки, поради бързото механизирани на въртене на играчките. [Конструкция на долната нещастници] : Интерактивни играчки за котки в затворени помещения могат да прилепва плътно към чисти гладки плоски повърхности, като стена, на пода, врата, стъкло, прозорец, хладилник.

Декларирани характеристики