.

Подаръци на жена ми за Годишнината, Косметичка за двойки, Сватбен подарък за жени, Подарък за Разстояние, Косметичка, Подарък за рожден Ден за Момиче, подарък за Бал?

Подаръци на жена ми за Годишнината, Косметичка за двойки, Сватбен подарък за жени, Подарък за Разстояние, Косметичка, Подарък

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Подарък най-добър приятел : Качествена косметичка с выгравированной надпис "няма Значение къде отивамеНезависимо от това, което ние правим.Ти винаги ще бъдеш до мен И аз винаги ще бъда до теб".Това ще върне за нея невероятни спомени, когато тя ще го използвате всеки път.Подаръци за връзка, на разстояние : Двустранен печат, висококачествено покритие, осигуряващо високо качество на изображенията, които ще останат живи при ежедневна употреба.Тази косметичка е изработена от памук и лен, материал прави козметични чанти практични и издръжливи за ежедневна употреба, леки и удобни в переноске, подлежат на повторна употреба и продължително. те са лесни за почистване, може да се пере на ръка.Идеални пътни аксесоари за жени!.Косметичка за чантата си : Подходящ размер и пространство, козметични чанти good friend са с размери приблизително 10 х 6,7 инча / 25 х 17 см, които достатъчно място за съхраняване на големи количества козметика.Лесно може да съхранявате вашата козметика, като четки за грим, спирала, червило, салфетки и така нататък. Гладка светкавица с удобен външен вид, стегната за защита на елементи, тя не позволи на вашите неща е лесно да се падне.Това е идеалната чанта за жени.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ.Забавен подарък за рожден ден за жените : Това е специален подарък под формата на козметични чанти на годишнина от сватбата, той е подходящ и за Ден на бащата, Ден на майката, я рожден Ден, годишнина от сватба, Коледа, юбилеям или дайте на кого искате в специален ден!.Подаръци приятелка от човек : направете забавни подаръци за жени, съпруга, приятелка, майка, дъщеря, сестра, най-добър приятел и т. Покажете, колко много я обичам, с помощта на най-добрия подарък, който определено ще се хареса.Пътна косметичка : Прави тази косметичку повече от просто подарък, а нещо, което винаги настоява любов напред.Аз те обичам подарък : Косметичка за грим сбогом с приятелството, косметичка за една връзка от разстояние, това ще предизвика усмивка и дори смях от него/нея. Описание на продукта : 1. Състояние : ново 2. Материал : памук и лен 3. Цвят : покажи като тази на снимката 4. Размер : 25*17 см Помещение включва : 1 х подарък косметичка за двойки.

Декларирани характеристики