.

TICONN Тежкотоварни Рафтове за съхранение на инструменти, монтиран на стената Рафтове за съхранение на електрически бормашини в гаража с рафт за зарядното устройств?

TICONN Тежкотоварни Рафтове за съхранение на инструменти, монтиран на стената Рафтове за съхранение на електрически бормашини

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Сверхпрочный дизайн] Стойка за инструменти TICONN е изработена от дебела стоманена тел с трайни черно покритиеДупки за крепежни винтове са разположени на разстояние 16 см за закрепване към стена шпилькам.При правилния монтаж на шило с този органайзер за електрически инструменти и издържа на натоварване до 100 кг.Ние сме сигурни, че в продължение на десетилетия ще се хареса на този здрав багажник за инструменти за организиране на гараж. [ОРГАНИЗИРАНЕ на електрически ИНСТРУМЕНТИ] Този гаражно органайзер ще осигури ред на вашето работно място. Долната полк височина 3 инча подходящ за повечето батерии с голям капацитет.На средния рафт могат да се използват за зарядни устройства.Най-горния рафт може да се използва за по-големи инструменти, като циркуляр или электрошлифовальная машина.Съхранявайте всички електроинструменти и батерии заедно, за удобство на достъпа. [РАЗЛИЧНО ПРИЛАГАНЕ] Освен стеллажа за съхранение на електроинструменти, този багажник и да се използват за окачване на инструменти като чук с гумени или пробивни чукове.Страничните плочи могат да се използват за съхранение на отвертки и клещи с различни форми.Няколко стенни организаторите за съхранение на инструменти, можете да зададете един до друг, премахване на страничните плочи, за да побере много инструменти. [Страхотна идея за подарък] Тази стенни полици за инструменти от гъста метална тел за ръчни и електрически инструменти е идеална идея за подарък за тези, които обичат да правят със собствените си ръце и пряк ред.Размишлявам идея за подарък за Деня на майката, Деня на бащата или Коледа?Закупете този органайзер за гаражни кутии за инструменти, за своите близки. [АНГАЖИМЕНТИ По отношение на КАЧЕСТВОТО] TICONN стои зад качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме 30-дневен парите и доживотна гаранция. 100% гаранция за удовлетворение докато пазарувате без риск!.Отделете малко повече средства в TICONN.

Декларирани характеристики