.

Homoyoyo Монтиране на Окачени Притежателите на Тезгяха Закачалки За Шкафове Кука Полк Барабани Под Винена Чаша Домашно Куки Метални Черни Стенни Ресторант за Чаши с К?

Homoyoyo Монтиране на Окачени Притежателите на Тезгяха Закачалки За Шкафове Кука Полк Барабани Под Винена Чаша Домашно Куки Метални

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

желязоЧаши под шкаф : Оборудвани с винтове, много са удобни за инсталиране. Държач за чаши : Спестява кухненско пространство, практичен и красив, подходящ за кухня. поставка за Чаши под шкаф : 5 куки, посоката на куки по-удобен за използване.Куки за steins под шкаф : - Цвят : черен.Размерът е идеален, чаши отлични един на друг, създавайки повече пространство в кухнята, стенни закачалка чудесно за увеличаване на място на рафта.С перка, лесен за инсталиране.Стойка за Кухненски Прибори С Куки : Той държи здраво чаши, кафе чаши, чайници, сверхпрочный, му е лесно да падне.Кръст Бод Пакет включва 1 х поставка за съхранение на steins с винтове Особености - Произведен от качествен железен материал, издръжлив за продължителна употреба с Кухненски монтиране на куката. -Материал : Желязо Рафтове за съхранение на steins. - С помощта на винтове, лесен за инсталиране.Прикрепен към килера, носеща способност е стенни закачалка-часова рецепция. - Чаша за консервиране и кухненски принадлежности, като чаши, чаши, шпатула, отварачки за консерви, ножици, кухненски кърпи и др Държач за чаши под рафта. - Не за кухня, но също така и за вратовръзки, колани, шалове и чанти, които вешаются в стойка за чаши под шкаф. - 5 куки, посоката на куки по-удобен за използване под поставка за кафе на steins в гардероба.Описание на продукта Държач за чаши на Този обект представлява държач за чаши с пет куки, направени от желязо, с боядисана повърхност, не е лесно да избледнява, не ръждясва, закачалка за сушене на кафе steins в селски стил, традиционна, но не и романтична.чаши под шкаф, размер перфектен, чаши седят перфектно, създава повече пространство в кухнята, чудесно за увеличаване на място на рафта.куки за steins под шкаф с перка, са лесни за инсталиране.

Декларирани характеристики