.

Тандемный калъф за диабет консумативи с изолиран джоб. Организирайте консумативи за инсулинова помпа t: slim X2. Подходящ за: мястото на инфузия, устройства за въвежда?

Тандемный калъф за диабет консумативи с изолиран джоб. Организирайте консумативи за инсулинова помпа t: slim X2. Подходящ

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Просторен, мек дизайн с 3 отделенияГолям изолиран джоб, идеален за съхранение на инсулин в хладно състояние или може да се използва за пренасяне на по големи предмети, като например сензор Dexcom, 1 или 2 тандем инфузионни набиране, касети и спринцовки.Средният клон расстегивается напълно да се разпадне за обзавеждане за тестване на нивата на глюкоза, но също така има и голям мрежест джоб за допълнителни аксесоари или пакети Glucose SOS.Преден джоб за мобилен телефон или леки закуски.В комплекта са включени кошчето за боклук за тест-ленти за всички тези досадни използваните тест-ленти (вытряхните боклук, отваряне преден джоб с велкро). 7 "Х 4,75" X 2,75". Най-накрая, е изолиран диабетический куфар само за потребители тандем помпи!В този добре сконструированном случай е удобно да се съхранява, за да проверите за тестване на нивата на кръвната глюкоза, инсулин, касети, спринцовки и 1-2 смяна на инфузионни набори.Се разширява, за да побере и един сензор Dexcom 6.Разработен в партньорство с Тандем Diabetes Care е специално за вас.Усмихнете се, идеалната чанта за диабетици е вече тук!.

Декларирани характеристики