.

Комплект мъжки термобелья с басейн, с 20 зони на отопление, на Горната и Долната част на зимните кальсон (батерия в комплекта не са включени)

Комплект мъжки термобелья с басейн, с 20 зони на отопление, на Горната и Долната част на зимните кальсон (батерия

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

100% ПамукДруго приключване. ★ Безопасно зареждане и пране : Благодарение на най-новите технологии за отопление тампон лесен за носене.Тази жилетка ще ви осигури максимална гъвкавост и дишане, а също така ще водоустойчив.Може да се пере на ръка.В комплекта са включени : 1 * топ + панталони (без да се включва захранващия блок). ★ 20 зони за отопление и ниво 3 отопление : на нагревателни елементи отделят топлина и преди и след нагряване, поради което се чувствате топлината на 360 градуса, с помощта на един бутон можете да инсталирате на 3 режима на загряване с помощта на интелигентна система за отопление - от 35 ° C до 55 ° C. ★ Облекчаване на болки : Това топлинна бельо спомага за подобряване на кръвообращението, затопля организма изразходва повече калории и облекчава мускулната болка.Направете най-топло подарък на родителите и близките си. ★ Подходящ за всички поводи : Това е електрическа топлинна бельо подходящ за любителите на активната почивка, моторни шейни, къмпинг, туризъм, каране на ски, кънки или пътуване студена зима.Позволете да се насладите на зимните забавления на открито. ★ Инструкции за пране : машинно пране /ръчно пране.Ако това машинно пране, поставете дрехите в чанта, за бельо и за изпиране на нея.За да се гарантира дълголетие на дрехите, опитайте се да избягвате силна пране и сушете я по обичайния начин.След измиване, изплакнете с чиста вода, не отжимайте сухи. характеристика : 1. Висококачествени материали.Избор на плат, плюш отвътре, задържат топлината и студа.Нагревательная риза е изработена от естествени материали, тя е мека и приятна за кожата. Подобряване на ефективността на отоплението.Отоплението е на голяма площ и температура на загряване на въглеродни влакна може да достигне до 55 ℃.Нагревателен пуловер сигурно и не е податлива на радиация, а също така притежава най-добрите характеристики на отопление, в сравнение с традиционните нагревателни кабели.Отопление в продължение на 3 секунди в продължение на 60 секунди се нагрява нагревателен елемент в продължение на 2 минути. Три регулиране на температурата.В съответствие с възможност за самостоятелно регулиране на температурата натиснете ключа за управление и натиснете за регулиране на температурата.Температурен клас : 55 ℃, температурен клас 45 ℃, нисък клас : 35 ℃.Параметри : Име : Комплект електрически долния бельястатус : абсолютно нов Цвят, както е показано Материал : 95% памук + 5% ликра, комплект от въглеродни влакна забележка : Продуктът не съдържа мобилен храна За разсейване на топлината винаги се изисква мобилно хранене (препоръчително е мобилен хранене 5 В 2 А) Инструкции за пране : Премахване на преносимо зарядно устройство и за изпиране на ръка с неутрален препарат за почистване.

Декларирани характеристики

Name:
Electric underwear set
Status:
Brand new
Color as shown:
Material:
95% cotton + 5% spandex, carbon fiber bundle
notes:
Product does not contain mobile power:
Always need mobile power to dissipate heat (5V2A mobile power is recommended):
Washing instructions:
Take out the detachable charger and wash it by hand with neutral detergent. Please do not rub or knock it. It can be used after neutral air-drying.:
Product packaging:
Heating underwear set*1:
Gift:
laundry bag*1
finally:
1. Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow an error of 2-5cm.:
We will use the best products and services to help you.:
We hope every customer is happy every day^_^ :