.

Летен комплект дрехи за момиченца, Дрехи за малките момичета с Малки размери, с превръзка на главата, Чиста, Безопасна за Фотография, за грим (Диня, 100 см)

Летен комплект дрехи за момиченца, Дрехи за малките момичета с Малки размери, с превръзка на главата, Чиста, Безопасна за

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Широко приложение - Подходящ за всеки ден, за всеки ден, улична фотография, партита, детска фотография, лятна почивка и т Широко приложение- Подходящ за дневни, всекидневни, улични, вечерни, детски фотосъемок, летни ваканции и т. Идеалният подарък- Идеален подарък за вашата малышки, може да даде я на рождения ден на детето, детски душ и коледен подарък. високо качество- Произведени от висококачествени материали, които са много меки и не вредят на кожата на вашето бебе. еластичен дизайн- Поясная част от тези шорти е еластичен дизайн, който детето е по-удобно носене.с принтом диня-В комплекта са включени шорти с принтом диня и две еднакви ленти на главата, които ще направят вашето дете е по-скъп. В комплекта са включени шорти с принтом диня и две еднакви ленти на главата, които ще направят вашето дете е по-скъп. Поясная част от тези шорти е еластичен дизайн, който детето е по-удобно носене. Изработен от висококачествени материали, които са много меки и не вредят на кожата на вашето бебе. Подходящ за всеки ден, за всеки ден, улична фотография, партита, детска фотография, лятна почивка и т. Идеален подарък за вашата малышки, може да бъде надарен с нея на рождения ден на детето, детски душ и коледен подарък.Параметри : Тип на продукта : Комплект летни къси панталони за момичета Материал : полиестер Подходяща възраст : от 1 година Предпоставка Списък : 1 х шорти 2 х дъвка за коса.

Декларирани характеристики

Item Type:
 Girls Summer Shorts Set
Material:
Polyester
Suitable Age:
1 + years old
Package List:
1 x Shorts2 x Hair Bands: