.

3 Комплекта настолни украса за Св. Валентин - настолна пътека с размер 13 х 72 инча и 2 броя салфетки с размери 8 х 12 см за домашни посещения, парти, годишнина от сватбата.

3 Комплекта настолни украса за Св. Валентин - настолна пътека с размер 13 х 72 инча и 2 броя салфетки с размери 8 х 12 см за

BGN 3.39

Сума
Налично за поръчка

Polyester 【Висококачествени материали】 Тази покривка за "Свети Валентин" е изработена от висококачествена дантела, меко и безопасно, ярки цветове, с различни шарки във формата на сърце, конци, не е лесно падат, меки и лесни. 【Подходящ за различни плотове】 Нашите елегантни покривки са подходящи за заведения за хранене маси, непълно, маси за съхранение на вещи, масички и т., идеални за пикник на закрито или на открито и могат да придадат на масата романтична атмосфера. 【Продукта атрибути】 Всяка опаковка на нашия комплекта включва 1 на борда на пистата и 2 кърпички.Размер на десктоп пътеки е около 72 х 13 см, а на настолен подложка - около 18 х 12 см.Ако искате да се организира добра парти в чест на Деня на Свети Валентин или сбогом, нашия набор от покривки - задължително избор. 【Лесен за】 Ръчно пране в студена вода или бережная машинно пране, суши точно, не се колебае, не избледняват, когато е необходимо малко прогладьте желязо. 【Най-добрите продукти за декор за Ден на Свети Валентин】 Нашата настолна салфетка-второ - най-добрият избор за вас и като украса за Ден на Свети Валентин.Повярвайте ми, момичето ще бъде много трогнат, да ги ползват в Деня на св. * Име на продукта : Червена настолна пътека за влюбени за Свети Валентин, покривката с персиковым сърце. * Размер на продукта : Размери на работния плот на пистата е около 33x183 см (13x72 инча) размерът на кърпи - около 30x45 см (12x18 инча), а тегло - около 80 гр. Подходящ за масата за хранене маси, масички, на входа маси, маси на открита тераса, масички и т., Ако искате да подредите идеалната парти в чест на Деня на Свети Валентин или срещи, нашите покривки за маса - най-добрият избор. * Лесна поддръжка : ръчно пране в студена вода или бережная машинно пране, суши точно, не се колебае и не избледнява.При необходимост можете да леко прогладить. * Материал на продукта : Покривки и салфетки за "Свети Валентин" са изработени от висококачествена дантела с различни шарки във формата на сърца и изтънчените веерообразными ръбове.Внимателно выстирайте на пишеща машина или на ръка, след това изсушете с помощта на мек почистващ препарат или виси да изсъхне на въздуха, без да се притеснявате за выцветании.Те могат да бъдат използвани в следващите няколко години. * Продуктът е с широк спектър на приложение : този красив набор от настолни пътеки може да създаде романтична атмосфера на масата за вечеря, бюрото, масата за съхранение на неща, масичката за кафе, където пожелаете, за да можете просто да се мисли и представи своя възлюбен изненада.

Декларирани характеристики