.

Разделител на дървесина за дървени Трупи, напредналите заострени Прободна Чук, Бормашина, Винтови Колун, Лява Резба, от Стомана 100 мм, Аксесоари За домашни Трениров?

Разделител на дървесина за дървени Трупи, напредналите заострени Прободна Чук, Бормашина, Винтови Колун, Лява Резба, от Стомана

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

????????? ???? : Ефективни инструменти за логване, тренировка за разцепване на дърво може ефективно да ви помогне да подобрите производителносттаИзвършване на работа в комфортен, повишаване на ефективността на работа и практичност.Не се препоръчва за сучковатой дърво. ????? ???? ???????? : Нашият продукт е проектиран като едно цяло, без заплитания, той по-здрав и е изработен от висококачествен материал, който се различава удар и устойчивост на износване.Този дровокол има дълъг живот и висока твърдост. ???? ?? ??? : Геометрия намалява триенето и спестява време.Просто инсталирайте тренировка в електрическа бормашина.Тренировка на най-мощно и полезно за изработване без заплитания, по-дълготраен, всички видове твърда и мека дървесина може лесно да се раздели. ???????? ??????? : На разположение различни видове хвостовиков за различни электродрелей, които са подходящи за всички видове мека и твърда дървесина.Изберете нашата перфораторную бормашина с лява резба за вашата електрически бормашини, лесен за монтаж и бърза за употреба. ?????? ?????????? : Широко се използва в дома, на открито, на къмпинг, на фермата.Устойчива на плъзгане конструкция, която позволява да работи в продължение на дълго време, върши работа, удобно и сигурно.Спестява време и усилия, помага лесно да цепя дърва.Просто инсталирайте тренировка в електрическа бормашина и пробиват дърво, дърва за огрев лесно ще се счупи.Няма движещи се остриета и не е нужно да се притеснявате за това, че вашите деца ще размаха брадва.Отличен за разцепване на трупи от среден или малък размер.Това е значително опростен за работа на разделяне на огромни пънове на удобни парчета, ако вземете подходящ инструмент.Това може да се предотврати засядане на острие на трион, при спиливании големи счупени надвиснали дървета и трупи, разположена върху неравна повърхност.Оставете достатъчно място за мърдам, за да се справят с трион и завърши си една перфектна кройка.Този прост инструмент, спестяващ време и нерви, трябва да включва в комплекта на доставката на вашия верижен трион.Ако искате да извършите една добра работа, вие трябва да имате един добър инструмент.Ние ви предлагаме продукти с най-високо качество.Упрочняющая обработка, висока твърдост, устойчивост на износване и дълготрайност.Устойчива на плъзгане конструкция с канали ви позволява да работите по-дълго време, като същевременно осигуряват комфорт при работа.

Декларирани характеристики