.

HuoHuo Капачки за Пигментирани мастила за татуировки, 1000 бр. за Еднократна употреба Капачки за Чаши за Акварельных Мастило, Капачки за мастило Малък Размер, Чаши за ко?

HuoHuo Капачки за Пигментирани мастила за татуировки, 1000 бр. за Еднократна употреба Капачки за Чаши за Акварельных Мастило,

BGN 4.53

Сума
Налично за поръчка

1 Опаковка : Шапки с мастило за татуировки по 1000 бр. в опаковка, размер : 9 мм-Перфектният аксесоар за татуировки акварельными мастило за начинаещи, така и професионални художници-чернильщиков от първа необходимост (малък). Материал : Нашите шапки за мастило за татуировки, изработени от висококачествена пластмаса с добра стабилност и трайност.Характеристики : Капачка за мастило за татуировки изпълнена с широк ръб на чашката.Този широк дизайн на джантите чаша по-добре подобрява стабилността капачка за мастило за татуировки.Нейната лесно да се накланя, дори ако притежателят на чернильного чаши не се използва, което ще ви позволи по-уверено да поставят татуировка в рамките на осп за пигментни мастила, че е по-удобно за вашата работа. Сфера на приложение : Подходящ е за професионални татуировки, маникюр и други проекти, свързани с красотата, а и за лична употреба.Сигурно, е безвреден за околната среда и е лесен за почистване и съхранение. Гарантирано удовлетворение : Huo Huo - това е професионално предложение.Ние се грижим за качеството на продуктите и удобството за пазаруване на клиентите.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас по всяко време.

Декларирани характеристики