.

DOITOOL, 12 бр., Еластична Вана за лице с кожата на шията, Отшелушивающая Сауна, Мъжки Найлон Спа-процедура за Прочистване на тялото, Ръкавици за масаж, Ексфолиращ Скраб, ?

DOITOOL, 12 бр., Еластична Вана за лице с кожата на шията, Отшелушивающая Сауна, Мъжки Найлон Спа-процедура за Прочистване

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Ексфолиращи ръкавици за баня : Изработени от полиестер, здрав и гъвкав и е подходящ за повечето размери на ръцетеРъкавици за скрабирования : Тези хавлиени ръкавици са много ефективни при отшелушивании, те нежно масажира кожата по-силни.Почистване ексфолиращи ръкавици : те ще ви помогнат да премахнете мъртвите клетки на кожата и запушени пори.Еластични ръкавици за скрабирования на тялото : ръкавици позволяват лесно да се достигне до определени части на тялото и помагат за почистване на гърба по време на къпане.Отшелушивающее кърпа : Опаковка : 4 бр. ръкавици за душата, размер около : 19,00x12,00x0,30 см /7,47x4,72x0,12 инча. Ексфолиращи ръкавици за баня : Изработени от полиестер, здрав и гъвкав и е подходящ за повечето размери на ръцете.Ръкавици за скрабирования : Тези хавлиени ръкавици са много ефективни при отшелушивании, те нежно масажира кожата по-силни.Почистване ексфолиращи ръкавици : те ще ви помогнат да премахнете мъртвите клетки на кожата и запушени пори.Еластични ръкавици за скрабирования на тялото : ръкавици позволяват лесно да се достигне до определени части на тялото и помагат за почистване на гърба по време на къпане.Отшелушивающее кърпа : Опаковка : 4 бр. ръкавици за душата, размер около : 19,00x12,00x0,30 см /7,47x4,72x0,12 инча.Пратката включва 12 х ръкавици за баня Характеристики -Материал : Ръкавици за душ от нейлонового влакна, ексфолиращи. - Практически ръкавици за баня ще ви помогне да измие тялото си по-чисти и дълбоко почистване на ръкавици. -Цвят : Случайна Ръкавица за почистване. - Премахва суха или омертвевшую на кожата, намалява броя на петна, помага при кожни заболявания.Подобри здравето на вашата кожата по естествен път с помощта на масаж и ексфолианти за тяло. - Може да се използва при прием на душата или в спа центъра, подходящ за ежедневна употреба у дома или при пътуване. Ексфолиращи ръкавици за баня. -Размер : около 19,00 X12,00 X0,30 см/7,47 X4,72 X0,12 инча ексфолиращи ръкавици за душата. - Купальное кърпа и ръкавица, изработени от висококачествен материал, както и са безопасни ръкавица за почистване на тялото. - Направете тялото си гладко, като се премахне от повърхността на кожата на излишните мазнини, попаднали в порите, с помощта на ексфолиращи ръкавици-скраберов.Описание на продукта Ексфолиращи ръкавици за баня Ръкавици са изработени от материали.

Декларирани характеристики