.

Комплект гел-Лакове за нокти Vishine, 40 W, Led UV-Лампа за Гелевых нокти, на База на най-Горния Слой за Гелевых Цветове, Професионални Инструменти за Маникюр, Дизайн на Нокт?

Комплект гел-Лакове за нокти Vishine, 40 W, Led UV-Лампа за Гелевых нокти, на База на най-Горния Слой за

BGN 23.43

Сума
Налично за поръчка

Стартов комплект за гелевых нокти с UV led лампа Vishine 40 W : 6 внимателно подбрани цветове, UV led лампа за нокти с мощност 40 W, стандартно и най-горния слой, подобрени инструменти за маникюрОбновена led лампа за нокти 40 Вата : висока мощност и мекота с 21 бр. светодиодни лампи, напрежение 110-240 v, предотвратява потъмняването на кожата. 3 НАСТРОЙКА на таймера За 30 /60 /90 с Ръка лампата е изключена.Не е необходимо ръчно да натиснете бутона за настройка на времето.Инструменти за маникюр : Подобрени, добре подбрани инструменти, по-удобни и практични за използване!Не само за професионални майстори за маникюр, но и за начинаещи.Забавление със собствените си ръце : Страхотен сет за начинаещи в гелевом маникюре, основни инструменти за нокти ще ви помогнат да се завърши процесът на изграждане на нокти-арт и спести пари в маникюрном салон.Стартов комплект за гел-лак Vishine с led лампа с мощност 40 W * Стенна * Гел-лак за нокти x 6 Лампа за нокти 40 Вата x1 най-Горния слой на x1 Основен слой x1 най-Горния слой на x1 Основен слой x1 Пила за нокти x1 буфер за нокти x1 (моющийся и дезинфицируемый) Пискюл за нокти x1 Разклона за кожичките x1 Дръжка за маркиране x1 Тласкач за кожичките x1 Разделители за нокти x2 Подмладяващи ноктите x1 Френски етикети x 2 листа (различни дизайни) на Лентата за отстраняване на бои x2 (цвят злато и сребро) СПЕЦИФИКАЦИЯ : Бутилка : 8 мл опаковка : 7.39 (инча) Стъпка 1 : Почистете ноктите, след това нарежете повърхността на ноктите, като в нормалния процес на маникюр.Стъпка 2 : Напълно разклаща полироль, това ще помогне за балансиране на цвета на лака.(Важно) Стъпка 3 : на Първо място нанесете базов слой, след това отверждайте с помощта на led или UV-лампи за сушене на ноктите.(Задължително) Стъпка 4 : Нанесете цветен гел-лак, след лечение сешоар за нокти.Ако е необходимо нанесете 2-3 слоя.Процесът сешоар за нокти, след всеки слой.Стъпка 5 : Нанесете най-горния слой, след това третирайте сешоар за нокти.Стъпка 6 : Изтрийте лепкава повърхност памук, напоена с почистващ препарат.Стъпка 7 : Насладете се на 14-дневен маникюр! ** Често задавани въпроси ** 1. Лесно се отстранява кората? (1) Самият ноктите смели, поради което гел-лак лесно беля. (* СЪВЕТИ * : използвайте средство за укрепване на ноктите, за да се постигне подобряване) (2) Не използвайте пилочку за нокти, който изсушава ноктите и ги прави повърхността е суха и груба.

Декларирани характеристики

Bottle:
8ml, Package
Usage:
Step 1:
Clean nails then trim nail surface as normal manicure process.
Step 2:
Fully shake up the polish, it can make the polish color be balanced.(Important)
Step 3:
Apply the base coat firstly, then cure with the led or uv nail dryer lamp.(Necessary)
Step 4:
Apply the color gel polish, then cure with the nail dryer. Apply the 2/3rd layer if necessary. Cure with the nail dryer after each layer.
Step 5:
Coat with the top coat, then cure with the nail dryer.
Step 6:
Remove the tacky surface with cotton soaked with the cleasner.
Step 7:
Enjoy your 14 Day Manicure!
** FAQ**:
1. Peel off Easily?:
(1) The oiliness nail itself that will make the gel polish peel off easily.:
(*TIPS*:
use nail strengthener to get improved)
(2)Without using a nail file to dehydrate your nail and make the nail surface dry and rough.:
(3)Curing too long time under the lamp that influence the nail's durability.:
(4)Not enough nail surface cleanser to wipe the sticky layer, or it will be cracked.:
(5)Different brand base coat used with our brand gel that MAY influence its compatibility.: