.

Капачки за горелки на печката - Защита за печки за еднократна употреба - Неръждаема Стомана - Капак за горелки за готварска печка - с огледално полирани - 4 бр. /компл.

Капачки за горелки на печката - Защита за печки за еднократна употреба - Неръждаема Стомана - Капак за горелки за готварска

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена неръждаема стомана с огледално полирани за предотвратяване на ръжда и corrosionet комплект от 4 съдържа : 2 части от по-големи капаци за горелки и 2 на малките капаци за горелки.Капаци за кухненски печки сребрист цвят изглеждат страхотно и остават на повърхността на кухненските печки чиста и гладка.Лесен за почистване.Сотрите мазнини и копоть влажен парцал за миене на съдове и избършете подсушете с кърпа.Подходящ за конфорок електрически печки стандартен размер.Незабавно увеличение на полезно място на тезгяха.Описание : Тези седалките ще украсят горната част на обхвата и увеличаване на пространството на тезгяха, когато той не се използва.Тези шапки сребрист цвят ще изглеждат чудесно с всички котлони и биологично ще се побере във всеки кухненски интериор.Тези капаци за печки ще ви осигури допълнително място на масата и да запази вашият кухненски вид в първоначалния си вид.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребърен Диаметър на малка капачка на плочата : прибл. Диаметър на големият капак печки 21 см / 8,3 инча : прибл. 17 см/6,7 инча Тегло на опаковката : Около 436 г Помещение включва : 2 x Диаметър на капака на плочата : 21 см 2 x Диаметър на капака на плочата : 17 см Забележка : 1. Поради различни дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви за разбирането. Моля, позволете незначителни различия се дължи на ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Small Stove Top Cover Diameter:
Approx. 21cm / 8.3inch
Big Stove Top Cover Diameter:
Approx. 17cm / 6.7inch
Package Weight:
Approx. 436g
Package includes:
2 x Stove Top CoverDiameter:
21cm
2 x Stove Top CoverDiameter:
17cm
Note:
1. Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:
2. Please allow little differs due to manual measurement.: