.

20pcs е 10 г прозрачна квадратна пластмасова банка малки съдове-саксии за грим, прах за балсам за устни, 0,33 грама, миниатюрни кухненски съдове за крема с черни капачки, ?

20pcs е 10 г прозрачна квадратна пластмасова банка малки съдове-саксии за грим, прах за балсам за устни, 0,33 грама, миниатюрни

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 Материал : пластмаса PS.5 * 19,5 мм / D1. Капацитет : 10 мл /0,33 грама. Пратката включва : 20 бр.Приложение : За пълнене на крем, пудра, глиттером или друг начин.Параметри : Материал : пластмаса PS Размер : D37.77nch Цвят : като на снимките Капацитет : 10 мл/0,33 грама на Помещение включва : 50 бр. празна банка Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.ВАЖНО : Тази банка е подходяща за течен продукт, моля, преминете тест за съвместимост между съда и продукт (формула) преди бутилиране, за всеки случай, ако химическата реакция, ще доведе до разкъсване на съда.Приложение : За пълнене на крем, пудра или друг продукт.Ние можем да персонализирате логото на тубе за малка поръчка, отпечатани от него или директно, или за производство на етикета, за да конфигурирате продукта ще бъдат изпратени от Китай, се заплаща такса на лого, моля свържете се с нас от изображение на логото и подробно заявка.

Декларирани характеристики