.

Бразилски Дълги Къдрави Коси 4 Греда с Дантелен закопчалка 4X4 Seekomi Дълги Къдрави Коси Снопове със затварянето (24 26 28 30 + 20 ) Естествени Цветни Гроздове на Човешки Косъ?

Бразилски Дълги Къдрави Коси 4 Греда с Дантелен закопчалка 4X4 Seekomi Дълги Къдрави Коси Снопове със затварянето (24 26

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Свободна част от естествена линия на косатаДетски коса наоколо, правят предна част от по-естествена. ?Ayisha high изключителна изработка, наръчи от човешки косъм със затварянето на : 10 A необработени естествена човешка коса remy обемна вълна, 4 греда със затварянето, коса, отрязани от млади, здрави красиви дами-донори с по-голяма еластичност, всички отиват в една посока, меки, гладки и здрави гроздове човешки косъм.Всеки сноп коса беше старателно поддържана и качеството на контролировалось нашите квалифицирани професионални работници. ?Ayisha дълги къдрави снопове от човешки косъм със закопчалка функции : двоен машинен здрав патици, плътен еластичен мек може да бъде оцветена отбеливателями, завит выпрямлен. ? Лейси закопчалката от човешка коса 4 X4 : швейцарско дантела с ръчно изработени средно кафява плътност 130% 4 X4 по-близо до цвета на кожата, детски коса около главата ви придават по-естествен вид.Закопчалката на свободната част, невидим и естествена, аккуратная и плътна, здрава защитна лента, не добри. ? Тегло и цвят на греди на косата : 95-100 г / китка, обемни вълни естествен цвят черен, 4 греда с цип.Обикновено, за да се създаде пълна главата на косата е достатъчно, 3 греди.Ако обичате по-гъста или се нуждаят от по-дълга коса, по-добре е да се носят още един пакет.Защо избра Seekomi?.Ние сме абсолютен авторитет в областта на средства за коса. -С над 20-годишен опит в производството на средства за коса, в това, що се отнася до средствата за коса, ние сме по-професионално.Имаме собствена фабрика, за да се гарантира качеството на продуктите. -Ние винаги разработването на висококачествени прецизна основни технологии, отличен производствения процес и контрол на качеството на продукта . Q1 : Това е 100% човешка коса?.Ние обещаваме да се използват само 100% човешка коса.no синтетични, без косми от животни.Коса, отрязани от по-млад донор, всичко коса с еднаква ориентация на скалите, по-здрави и блестящи, могат да помогнат за избягването на entanglements.Q2 : За загубата.A2 : изящна изработка : патици с двойно увеличаващата, без загуба.Ние силно препоръчваме да се запечата патици, когато получавате на косата.Когато работниците са пришити кичура коса в кок, може да се окаже по няколко направления, които не са прикрепени към патица и не падат.Тресите са изработени от двойно машинно влакна, за да се предотврати евентуална загуба ако трябва да режеш патици, за да се коригира обема на косата за вашия стайлинг, моля, покриване на ръба на утков, за да се избегне загуба.Q3 : За спутывании.A3 : Косата спутываются поради сухота, кичури масло / кал, солена вода, хлор и неправилно вържете.

Декларирани характеристики