.

xinXbabe USB Автоматично Нагревателен прът, Нагревательная Пръчка, Играчки-Партньори, Нагревател 【Бързо нагряване при 37,5 ℃ /Автоматичен контрол на температурата】 Суш?

xinXbabe USB Автоматично Нагревателен прът, Нагревательная Пръчка, Играчки-Партньори, Нагревател 【Бързо нагряване при 37,5

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

При повторно нагряване на led отново ще започне да мига 1x Нагревателен прът. 1x Чанта за съхранение.Размер изсушаващ прът : 6.Размер на отоплителния прът : 6x0,8 инча.Дължина на USB кабела : 39 инча. 【Само магазин 'Hey ~ бейб' продава този официален стока.Моля, потвърдете името на продавача, преди покупка 】 ще бъде на разположение комплект от 2 теми с нагревателен пръчката и сушильным стълб.Размер на отоплителния прът : 6x0,8 инча; Размер на изсушаващ прът : 6,57x0,75 инча.Нагревателен прът може бързо загрява до 37,5 ℃, че е близо до температурата на човешката кожа.Температурата се променя напълно, когато се нагряват в продължение на 1 минута. 【Защита от прекъсване на захранването при висока температура】 Той има вграден температурен сензор.Когато температурата достига 37,5 ℃, отоплението спира автоматично.Когато температурата падне, той отново да стане.Има функция за автоматично спиране на тока.Хранене отопление на пръчката ще бъде автоматично изключена, когато температурата се повиши до ограничаване на температурата, дори ако сте пропуснали да го извадя, вие не трябва да се притеснявате за изгаряния. 【Размер изсушаващ прът от безопасен материал : 6,57x0,75 инча.Нагревателен прът може бързо загрява до 37,5 ℃, че е близо до температурата на човешката кожа.Температурата се променя напълно, когато се нагряват в продължение на 1 минута. 【Защита от прекъсване на захранването при висока температура】 Той има вграден температурен сензор.Когато температурата достига 37,5 ℃, отоплението спира автоматично.Когато температурата падне, той отново да стане.Има функция за автоматично спиране на тока.Хранене отопление на пръчката ще бъде автоматично изключена, когато температурата се повиши до ограничаване на температурата, дори ако сте пропуснали да го извадя, вие не трябва да се притеснявате за изгаряния. 【Безопасен материал и водоустойчив】Материал клас на защита на околната среда не е отровен, няма мирис и е безвреден за организма.Нагревательная дръжката е 100% водоустойчива конструкция, така че е удобно за почистване.Удобен за носене по време на бизнес пътуване, когато това е възможно, и навсякъде, където е удобно. 【Led Светкавица】Led индикатор ще започне да мига при включване.Led угасне след приключване на отопление.При повторно нагряване на led отново ще започне да мига.

Декларирани характеристики