.

Лечебни кристали Индия Истински кристали и Лечебни камъни - Лечебни кристали за начинаещи - Лечебни камъни Изпъкнали кристали за Магьосничество (10, Иолит)

Лечебни кристали Индия Истински кристали и Лечебни камъни - Лечебни кристали за начинаещи - Лечебни камъни Изпъкнали кристали

BGN 22.07

Сума
Налично за поръчка

✅ Скъпоценни камъни най-високо качество, ръчно сортиране - Всички кристали и камъни, естествени и имат уникален размер, форма и цвятВсички те са ръчно подбрани, за да се гарантира, че ще получите най-добрите кристали. ✅ ЦЕЛЕБНАТА ЕНЕРГИЯ - Фино настроени кувыркающиеся кристали стават по-силни, защото те ще наследят целебна сила.Тези енергийни инструменти помагат да се фокусира енергията на кристала на вашите цели, чрез използване на мощни вибрации, излъчена кристали.Широко използвани през цялата история, кувыркающиеся кристали се използват за обосноваване на вашите намерения, съзерцание и амбиции. ✅ Изцеление чакри - Балансиране на чакрите допринася за оптимално самочувствию и щастие.Сложи камъни върху точките на чакрите в тялото си, или ги носят в джоба си енергия да потече свободно. ✅ Лесно да носят със себе си - Кувыркающиеся камъни са идеални като лечебни камъни, лесно да ги носите със себе си или да предложим като кристална подарък на тези, на които те могат да бъдат полезни. ✅ Приложение -Може да се използва за начало на набор от кристали, лечебни чакри, комплекти рейки, защитни кристали, кристали за магьосничество, декор за вещици, духовно декор, духовни подаръци за жени. ✅ Скъпоценни камъни най-високо качество, ръчно сортиране - Всички кристали и камъни, естествени и имат уникален размер, форма и цвят.Всички те са ръчно подбрани, за да се гарантира, че ще получите най-добрите кристали. ✅ ЦЕЛЕБНАТА ЕНЕРГИЯ - Фино настроени кувыркающиеся кристали стават по-силни, защото те ще наследят целебна сила.Тези енергийни инструменти помагат да се фокусира енергията на кристала на вашите цели, чрез използване на мощни вибрации, излъчена кристали.Широко използвани през цялата история, кувыркающиеся кристали се използват за обосноваване на вашите намерения, съзерцание и амбиции. ✅ Изцеление чакри - Балансиране на чакрите допринася за оптимално самочувствию и щастие.Сложи камъни върху точките на чакрите в тялото си, или ги носят в джоба си енергия да потече свободно. ✅ Лесно да носят със себе си - Кувыркающиеся камъни са идеални като лечебни камъни, лесно да ги носите със себе си или да предложим като кристална подарък на тези, на които те могат да бъдат полезни. ✅ Приложение -Може да се използва за начало на набор от кристали, лечебни чакри, комплекти рейки, защитни кристали, кристали за магьосничество, декор за вещици, духовно декор, духовни подаръци за жени.

Декларирани характеристики