.

Завеса за душа в Селски стил Socira, Зелен в стил Мозайка с Мечка Лосем, Водоустойчив Завеса за баня, бързо съхнещи Завеси за баня, Които Могат да се Перат в машина, Аксе?

Завеса за душа в Селски стил Socira, Зелен в стил Мозайка с Мечка Лосем, Водоустойчив Завеса за баня, бързо съхнещи

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Материал и размера на】 : Завеса за душ, изработен от полиестерен плат, размер Голям е 72x72 инча (180x180 cm)
【Дизайн】 : Нашият зелен принт в стил мозайка с изображение на мечка Лосове в селски стил, без съмнение, ще даде на вашата баня модно бижу и жар.Ние използваме технология за дигитален печат с висока разделителна способност, която ще направи картината по-ясна.
【Характеристики 】 : Тази завеса за баня е за декорация на банята добро качество, тя притежава много от предимствата на водоустойчивост, бързо съхнене, лесно, дишаща, траен, не е деформиран, лесен за инсталиране.
【Водоустойчив】 : Завеса за баня е водоустойчив, но тя не може напълно да се противопоставят на големи количества вода.Препоръчително е да Го използвате С Подплата за завеси за Душ.
【Многоцелеви】 : Основната функция на тази завеси за баня - изолира пространството за къпане или вземане на душ и да се предотврати пръскане на вода.Тя може да се използва като прозорец завеса, система за завеси, пердета за разделяне на стаята, гоблен или фон за телевизор, покривки, плажен юргани, тапети за баня, удобства и салон за красота.

Декларирани характеристики