.

VALICLUD Дежурен каишка Дежурен каишка 2 елемента Органайзер Поясная чанта Поясная чанта престилка на медицинска сестра медицинска сестра органайзер пояс На Кръста н?

VALICLUD Дежурен каишка Дежурен каишка 2 елемента Органайзер Поясная чанта Поясная чанта престилка на медицинска сестра медицинска

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Поясная чанта-органайзер за медицински сестри - изработен от здрав плат за по-дълга употребаЧанта-органайзер за лекар и медицински сестри -лека, достатъчно голям капацитет, осигуряващи най-добро впечатление.Поясная чанта с множество офиси - това е идеалният продукт за съхранение на някои инструменти.Набедренная чанта За Медицинско Оборудване тя може да се използва в комплект за смяна на превръзки, който е преносим за медицински сестри.Размер на комплекта здравно набиране -Голям капацитет ви позволява превоз на повече медицински инструменти.Осъществяване Списък 2 х поясная чанта за медицински сестри с Описанието на Този продукт представлява чанта за съхранение на медицинска сестра, която е направена от висококачествен материал, издръжлив и изключително лесно.Това е идеалният продукт за съхранение на някои инструменти.Тя може да се използва в комплект за смяна на превръзки, който е преносим за медицински сестри.Функция - Цвят : Син. - Материал : PVC. - Размер : около 10x16x1 виж - Изработен от здрав плат, изчислени за продължителна употреба. - Лека и адекватна капацитетът ще ви предостави възможно най-доброто изживяване. - Това е идеалният продукт за съхранение на някои инструменти. - Тя може да се използва в комплект за смяна на превръзки, който е преносим за медицински сестри. - Голяма капацитетът позволява да бъдат транспортирани повече медицински инструменти.

Декларирани характеристики