.

Робот-Прахосмукачка без entanglements, Робот-Прахосмукачка Фин дизайн, бързо зареждане, Роботът-прахосмукачка за почистване на прах, удобен за домашни животни, Робот-Пра?

Робот-Прахосмукачка без entanglements, Робот-Прахосмукачка Фин дизайн, бързо зареждане, Роботът-прахосмукачка за почистване на

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн без entanglements】 Уникален дизайн на робота за цялото семейство, включително проблеми с запутыванием на косата на човек, на домашни любимци вакуумно наставка може бързо отсасывать всички видове коса в кофата за боклук, без entanglements.А също и това позволява ефективно почистване на кал, боклук с нашите плочки и твърди подови настилки. 【Сензори за защита от падане и препятствия】 Симпатичен робот-прахосмукачка е оборудвана с множество двойки безопасни сензори.Той може да промени собственото си посока, когато те се срещат със стълби, а също така може автоматично да регулира своето чисто посока, когато пред тях столове или други препятствия. 【Уникално бързо зарядно устройство】 Този роботизирана прахосмукачка може бързо да се зарежда с помощта на адаптер.Спестете два пъти по-малко време за обучение, отколкото на роботи на други серии.Батерията е литиева, устойчиво използване и осигурява дълъг живот на батерията в режим на серия entery basic. 【Ултра тънък корпус 】 Робот-прахосмукачка с височина 2,89 инча.По-удобно почистване на мъртвите ъгли маса и столове в долната част на дома, прави къща за постоянно чисти. 【Е подходящ за възрастни родители】 Този робот-прахосмукачка с един бутон за стартиране / спиране на автоматична работа без сложни приложения или други операции, най-добрият избор за по-възрастните хора за решаване на проблеми с домашната прах и козина от домашни животни. 【Бърза доставка на града】 за Пречистване тръгва с местните склад на САЩ, пристига за 2-4 дни.Най-добрият избор!. 【И перфектно сервизно обслужване】 Асоциация на брой.Всички роботи ползват 30-дневен курс без причина, всички въпроси могат да бъдат решени в рамките на 48 часа по пощата на подкрепа или онлайн услуга.Мощен робот притежава най-доброто качество, струва си да опитате!. 【Дизайн без entanglements】 Уникален дизайн на робота за цялото семейство, включително проблеми с запутыванием на косата на човек, на домашни любимци. вакуумно наставка може бързо отсасывать всички видове коса в кофата за боклук, без entanglements.А също и това позволява ефективно почистване на кал, боклук с нашите плочки и твърди подови настилки. 【Сензори за защита от падане и препятствия】 Симпатичен робот-прахосмукачка е оборудвана с множество двойки безопасни сензори.Той може да промени собственото си посока, когато те се срещат със стълби, а също така може автоматично да регулира своето чисто посока, когато пред тях столове или други препятствия.

Декларирани характеристики