.

Ролка естествена Тростниковой Ремъци с Ширина 24 инча, 5 Метра, Закрит Материали за Плетене от ратан, Материал за Плетене на Пръчки, Тъкани Ролка от Тръстика, Лист за ?

Ролка естествена Тростниковой Ремъци с Ширина 24 инча, 5 Метра, Закрит Материали за Плетене от ратан, Материал за Плетене

BGN 33.99

Сума
Налично за поръчка

? ????? ?????? ????, ? ????? ???????? За ширина 24 инча ние доставяме продукти с различна дължина в диапазон от 1-20 метра, с доставка в рамките на 2 часаЗа определяне на размера му, трябва да се измери разстоянието от външните ръбове на канали в най-широката част отпред назад и от страна в страна.Например : Ако вашата седалка е с размери от 15 "x 16" от бразда до бразда, трябва да поръчате продукт е с дължина 17" и ширина 18". ? ?????? ?? ??????? ???????? : 100% натурално влакно от ратан - интензивността на цветовете на нашите ротанговых ленти не е толкова лесно да избледняват или да се влошава.Освен това, е естествен материал има уникална естетическа привлекателност, която няма да намерите в синтетичния ротанге.Мебелите задължително ще продължи дълго и ще устои на всяко време без нито една драскотина. ? ????????? ??? ??????? : Отлични за използване ротанговый ролка за декорация на столове, шкафове или diy, като например багаж, фоторамка и др.Ракита, тръстика от гъста ротанговой мрежа ръчно изработени с малки квадратни прозорчета придава на вашия дом елегантна и луксозна атмосфера.Това повишава своя творчески потенциал и показва вашата индивидуалност. ? ????? ?? ??? ??? ??????? : Благодарение на високото качество на нитям от ратан, които са трайни и износостойкими, прекрасен материал за консервиране на открито под формата на трайни.Здраво сплетен, без висящи малки влакна, много елегантен, той няма да доведе до надраскване или никакви неудобства при използване на. ? ????-???? ?????-???? ????????? : Ние ценим възможността да се погрижат за вас, вашето удовлетворение е нашият успех.Ако не сте 100% доволни от покупката, ние ще възстановим 100% плащане, без въпроси. натиснете бутона "Добави в количката" и "Купи сега"!. "ЗАТВОРЕНИ МРЕЖИ ОТ РАТАН ЩЕ ВИ НАКАРА ДА СКОЧИ ОТ РАДОСТ! LABACRAFT е разработила перфектна тъкан от ратан за мебели, която е естествена и здрава.Инструкции : - Функции : проекти "Направи си сам", занаяти, украса на дома, ремонт на мебели - Помещения : на закрито, на открито - Грижа : Избършете с влажна кърпа, за да изсъхне на въздух Съдържанието на опаковката и технически характеристики : Цвят : натурален цвят ратан Материал : ратан Помещение включва : (Диаметър х височина) + Ширина : 24 инча Дължина : диаметър (1-20 фута) Забележка : Размерите и цвета могат да се различават малко, защото това е 100% ръчно изработени от естествени материали.

Декларирани характеристики