.

GRETD Пет Куче Найлон Въже Тренировъчен Каишка Подвижен Поводковый Презрамка Регулируема Тяговый Яка Стоки за домашни любимци (Цвят: B)

GRETD Пет Куче Найлон Въже Тренировъчен Каишка Подвижен Поводковый Презрамка Регулируема Тяговый Яка Стоки за домашни любимци

BGN 55.49

Сума
Налично за поръчка

1 Мек, гладък, здрав и многократна употреба.It малко се разтяга и се чувства добре.It твърде силна, за да бъде укушенным и разкъсва кучета. Този водещ на каишка, може да служи ошейником, обиколката му е много голяма и може свободно да се регулира. Вие най-добре е да регулирате размера на яката повече, отколкото размер врата на вашия домашен любимец, в случай, ако кучето затянута.Спецификации : 1. Мек, гладък, здрав и многократна употреба.It малко се разтяга и се чувства добре.It твърде силна, за да бъде укушенным и разкъсва кучета. Този водещ на каишка, може да служи ошейником, обиколката му е много голяма и може свободно да се регулира. Вие най-добре е да регулирате размера на яката повече, отколкото размер врата на вашия домашен любимец, в случай, ако кучето затянута.Тип : Каишка за СобакМатериал : найлон Количество : 1 бр. Подходящ за : котки, кучета, животни и т. Характеристики : Удобен, полезен, трайни Размер : Диаметър : 0,6 см/0,24 инча, дължина : 130 см/51,18 инча, въже подходящ за кучета от малките породи Забележки : 1. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Пакетът включва : 1 x Каишка за куче, за да проверите За кучета Яки Колан Каишки Колан.

Декларирани характеристики