.

Изложение за стоки, Пелена за кучета, Сладки Летни Памучни Дамски Бикини с Подтяжками, Купальное Рокля, Панталони, Тиранти за Момичета, Куче, Куче, Малка Клубничка Р?

Изложение за стоки, Пелена за кучета, Сладки Летни Памучни Дамски Бикини с Подтяжками, Купальное Рокля, Панталони, Тиранти

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Сладък пелена с шарките на ягоди и розово облаци на подтяжках идеален за използване като на плувния костюм, плажен бикини и хигиенни панталони за памперси, пижамных костюми и т, Изработена от най-високо качество памук, тя е мека, дишаща и лека, се характеризира с простота на грижа и дълготрайност, много удобен за ежедневно носене;.Поставете самозалепваща се тъкан от вътрешната страна на дрехи за усвояване на течности, машинно пране и повторна употреба.XL : Обиколката на гърдите -19,6 инча, дължина на гърба -13,4 инча; дължина на шини се регулира.Подходящ за : Теди, чихуахуа, Миниатюрен пинчера и други малки средни кучета или котки.Дамски Панталони за Памперси за малки кученца за Изложбените кучета, Сладки Летни Памучни Пелени с Подтяжками за Къпане на Кучета.Параметри : Материал : памук Характеристики : устойчив на абразия и здрав, мек, удобен, дишаща и модерен Таблица с размер : S : Обиколката на гърдите-12,6 Дължина на гърба-8,3 инча; дължина стягане на регулиран M : Обиколката на гърдите-15,7 Дължина на гърба-10,2 инча; дължина стягане на регулиран L : Обиколката на гърдите-17,3 Дължина на гърба-13 см; дължина стягане на регулиран xl : Обиколката на гърдите-19,6 дължина на гърба-13,4 инча; дължина стягане на регулиран Забележка : Тъй като тя се измерва ръчно, моля, имайте предвид разликата в измерванията на 1-2 виж Опаковката : 1x складове за памперси за изложбените кучета Препоръки : a. Измерете кучето си за перфектна форма.Размерът трябва да позволи да се изкачи между нещо и домашни любимци две пръстите на ръцете. Ако има разлика в никакви измерения, моля, изберете по-голям размер. Детето обикновено е облечен с размер S, но това не означава, че той ще отговарят на всички размери S, моля, стриктно сверяйтесь с представената по-горе таблица с размери.

Декларирани характеристики

Material:
Cotton
Features:
wear-resistant and durable, soft, comfortable, breathable and fashion
Size Chart:
S:
Chest Girth-12.6 Back Length-8.3; suspender length is adjustable
M:
Chest Girth-15.7 Back Length-10.2; suspender length is adjustable
L:
Chest Girth-17.3 Back Length-13; suspender length is adjustable
XL:
Chest Girth-19.6 Back Length-13.4; suspender length is adjustable
Note:
As it¡¯s manually measured, please allow 1-2cm measurement difference.
Package:
1x Stock Show Dog Diaper:
Suggestions:
a. Measuring your dog for a perfect fit. Sizing should allow room for 2 fingers to fit between the item and the pet.:
b. If there is an interveningany measurements, please choose the larger size.:
c. Your baby usually wears size S doesn't mean all size S will fit him/her, please strictly refer to the above size chart. :