.

Колело за отстраняване на Стикери, 4-инчов Гумено Колело За отстраняване на Стикери, Набор от инструменти за отстраняване на Стикери, Дебелина 25 мм, за бои, Хром и ме?

Колело за отстраняване на Стикери, 4-инчов Гумено Колело За отстраняване на Стикери, Набор от инструменти за отстраняване на

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Ефективно премахва винилови апликации върху каросерията на колата, тесни ивици, стикери и други лепила с коли, лодки, джипове, камиони, ремаркета, автобуси, велосипеди, мотоциклети и т Средство за отстраняване на стикери може лесно да бъде инсталиран на всеки домакински електрическа или пневматическую на тренировка.Лесен за използване, здрав и практичен, при правилно използване не нараня повърхността.За разлика от химикали и разтворители, използвани обикновено за тази работа, меко колело внимателно се отнася към финала.Значително намалява времето, необходимо за премахване на ленти, лепило за ваденки и двупосочна лента. Изработен е от специален гумен материал премиум-клас, който е най-подходящ за широк спектър от цветове, хромированных и метални повърхности.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Колелото за премахване на наклеекматериал : Специална гума Цвят : както е показано на снимките Диаметър : прибл. 100 мм /4 инча Дебелина : прибл. Дължина на резба 25 мм /0,1 инча : прибл.5 инча Вид конци : 1/4 инча Общата дължина на свързващ прът : прибл. 40 мм /1,6 инча Дължина на прът : прибл.8 in Осъществяване Списък : 1 х Колелото за премахване на наклеек1 х Поролоновая накладка1 х прът.

Декларирани характеристики