.

Проектор с нощно осветление, нощна светлина със звездите на Океана за детска стая, Играчки-Динозаври с въртене на 360 °, дистанционно управление и таймер, 3 Проекцион?

Проектор с нощно осветление, нощна светлина със звездите на Океана за детска стая, Играчки-Динозаври с въртене на 360 °, дистанционно

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

【3 теми проекция, няколко шаблона】 комплектът включва три проекционных филм за показване на различни шаблониИзползвайте всеки път по един филм.Тема на звездите и луната изпълва стаята рассеянными звездите и луната, за да се запази романтично бескрайнее звездното небе и в закрити помещения.Тема на морето / в света на динозаврите превръща детска стая в прекрасен животински свят.Многобройни модели предизвикват интерес, вдъхновяват деца и развиват тяхното разбиране за света. 【17 светлинни ефекти, завъртане на 360 градуса】В комбинация с одноцветными и смесени цветови режими проекция проектор night light осигурява 17 светлинни ефекти с регулируеми цветове на осветлението и яркост.Опитайте различни теми и стилове проекции в различни вечери.Въртене на 360 ° съживява различни модели, прехвърляне на деца в приказния свят, където звезди и животни преследват един за друг. Забележка : За постигане на най-добри проецируемой яркост, моля, използвайте в тъмни помещения. 【9 Колыбельных Песни, Разработени Нощни осветителни тела за Детска стая】 Това е не само творчески романтична звезден проектор, но и лека нощ за деца, което позволява ви да превключвате между неговите роли. 9 успокояване колыбельных песни, смесени с меки световыми ефекти, чрез създаване на благоприятна за сън обстановка, за предизвикване на децата за сладки и дълбок сън.Наличието на този детски нощни лампи-проектор в детската стая - първата стъпка към изработване на здравословни навици за самостоятелно сън. 【Дистанционно управление, удобно управление】 Идва с дистанционно управление, която ви позволява да управлявате ночником Star projector за деца, не ставане от леглото.По този начин можете да регулирате силата на звука колыбельной музика, да сменяте песните, да променяте нива на яркост и режими на осветление или инсталирате таймер за автоматично изключване.Функция таймер автоматично изключване ви позволява да инсталирате таймера на 1 час, 2 часа, 4 часа, преди да премине в режим на сън за ефективна икономия на електроенергия. 【Прекрасен подарък за момичета и момчета】 Този детски лека нощ-проектор ще оправдае очакванията независимо от това, когато търсите подарък за рожден ден, Коледа или украса за детско парти.Скъпа мультяшная формата на октопод успешно ще спечелите сърцата на децата.Не сложна инсталация или операция не е необходима, така че те бързо ще се научат да получават удоволствие от това.

Декларирани характеристики