.

Косметичка DOCEPERT - Косметичка за пътуване с Голям капацитет, Преносими, козметични чанти за жени, чанта-органайзер с цип от изкуствена кожа в стил мозайка с дръжка и ?

Косметичка DOCEPERT - Косметичка за пътуване с Голям капацитет, Преносими, козметични чанти за жени, чанта-органайзер с цип

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

✅ Голяма версия - Размер на 98 "x 4,7" x 4,7" /25x12x12 см, теглото е само 9,5 грама, подходящ за различни ежедневна употреба или за пътуване, идеално за настаняване в косметичке или раница. ✅ ЛЕСНО да се сдобият с по - Голяма дупка на 180 ° Органайзер за косметичек голям капацитет, отворени за безпроблемното гледане, приемайте веднага, основно отделение с 3 малки джобове позволява внимателно разпределени грим, който лесно се побира free toiletries пътни размер.Два малки странични джоба за червило, консилера, флакона парфюм или други малки неща; и торбичка с цип джоб за ценни вещи или предмети за лична хигиена. ✅ УДОБЕН за НОСЕНЕ - В сравнение с други харесван косметичками, тази преносима косметичка има удобна дръжка отгоре, която лесно се носи с себе си.Това е вашата основна пътна чанта за тоалетни принадлежности за жени. ✅ Модерен дизайн - Тази косметичка изработени от висококачествена изкуствена кожа и изкуствен велур, модни и реколта естетика, косметичка на пипане е мека и лесно, красиво и модерно. ✅ ПЕРФЕКТНИЯ подарък - Пътни козметични чанти голям капацитет често се използват като подаръци за грим, като Ден на майката / Женски ден / рожден Ден /Halloween /Коледа, също са подходящи като подарък на жена си, жени и момичета или някой специален в живота си.Когато видите разнообразна козметика, моля, не изпадайте в паника, тази косметичка ще запази вашите продукти чисти.Ако пътувате много е важно за вас, бързо и ефективно организиране на вашия грим. - Пътна косметичка голям капацитет, с удобна и здрава дръжка ще ви спести повече време и усилия.

Декларирани характеристики