.

2023 Комплект спортни аксесоари Switch, Определени игрови аксесоари за вашето семейно парти 12 в 1 за спортни игри Nintendo Switch OLED с тенис ракетками, Клюшками за голф, Меч и ка?

2023 Комплект спортни аксесоари Switch, Определени игрови аксесоари за вашето семейно парти 12 в 1 за спортни игри Nintendo

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Компанията Honghao е специализирана в проектирането и производството на спортни аксесоари Switch и игрови контролери за игри на Nintendo и притежава богат опит в работата с продуктитеНие вярваме, че потребителския опит и качеството на продуктите - това са най-важните неща и винаги ще се придържаме към този принцип.Целта ни е да направим така, че всеки клиент усеща се чувстват удовлетворени.Ние благодарим на всеки клиент за жалби или предложения, защото това е доверието към нас, позволява ни да се произвеждат по-качествени продукти. 【 Набор от спортни аксесоари Switch 2023 12 в 1 】 -В този комплект аксесоари за nintendo switch включени широка гама от аксесоари, които ще допълнят вашите игри Switch, включително 2 ракети за тенис Mario, 2 стика за голф, 2 лента за китките и краката, 2 ножа, 2 гривни Joy-против, 2 гривната на китката си.Лесен за използване, добавя повече удоволствие и гъвкавостта на вашия ключ. 【 Най-забавната семейна игра】- Комплект switch sport прави групови игри е още по-удобно, а по-малките контролери много по-лесно за използване.Този набор от аксесоари за тенис ракети ще направи играта Марио Тенис е много по-вълнуващо. 【Супериорна игрите в мачове 】 - Това е наистина забавен комплект за удължаване на удоволствието.Те се комбинират добре с вашия асортимент от спортни игри за тенис, голф, танци и упражнения.Всички те се комбинират добре с контролери на Nintendo Switch. 【 Ергономичен дизайн 】 - Лек дизайн, подходящ както за възрастни така и за деца.Здрав и е с приятен външен вид ракета.Проста настройка, а се монтира лесно задържат джойконы на място.Комплект с добро съотношение между цена и качество, благодарение на разнообразието на приложените аксесоари. 【Страхотен подарък за играчи Switch 】 - Идеалният подарък за вашите деца.Хубаво е да се играе с цялото си семейство.Тези спортни аксесоари допълват игра Switch и да я направи малко по-реалистична.Това е задължителният комплект аксесоари за nintendo switch. 【 Набор от спортни аксесоари Switch 2023 12 в 1 】 - В този комплект аксесоари за nintendo switch включени широка гама от аксесоари, които ще допълнят си игри в Switch, включително 2 ракети за тенис Mario, 2 стика за голф, 2 лента на китките и краката, 2 ножа, 2 гривни Joy-против, 2 гривната на китката си.Лесен за използване, добавя повече удоволствие и гъвкавостта на вашия ключ.

Декларирани характеристики