.

[Модернизирани 2 куки] Лепило куки за шапки на стената - 12 опаковки от Закачалки за шапки на стената -Закачалки за футбол потници, бейзболни шапки Без пробиване, Зака?

[Модернизирани 2 куки] Лепило куки за шапки на стената - 12 опаковки от Закачалки за шапки на стената -Закачалки за футбол

BGN 5.20

Сума
Налично за поръчка

【Актуализиран】Добавени нови функции - това е следните два hukaМожете да закачите ключовете, колиета и други декоративни елементи.Пакетът включва : 12 x кука за шапки, 5 x лепила.В полето съдържа 5 резервни лепила, ако куки ще паднат, можете да ги използвате за по-нататъшно използване. ✔️ МИНИМАЛИСТИЧЕН и СКРИТИ ДИЗАЙН✔️ Heynew hat hooks, предназначени за демонстрация на вашите шапки, но също така може да се използва като ключ, бижута куката.Куки за шапки на стената изпълнени в стелт дизайна.Когато си шапките ще бъдат висящи, куки да бъде скрит под шапка. ✔️ ЗДРАВ✔️ Стенни закачалка за шапки е направена от висококачествен акрил материал, използва здрав лепило 3 М, пирони или пробиване не се изисква.Не се притеснявай за това, че паднеш от стената.Дебелината на закачалки за шапки друга марка е 0,5 мм, нашето - 1,5 мм. Той побира до 6 килограма. ✔️ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН✔️ Органайзер за шапки, подходящи не само за захващане на всякакъв вид шапки, като бейзболни шапки, снэпбеки, приталенные шапки, очила, но и за окачване на слънчеви очила, чанти, шалове, шапки и т. ✔️РАЗНООБРАЗИЕ от ПОВЪРХНОСТИ на СТЕНИТЕ✔️ Няколко минути, за да се установи закачалки за шапки на стената.Моля, уверете се, че вашата стена чиста, преди да бъдат залепени към стената.Куки за шапки са подходящи за лепене на дограма, плочки, пластику, метал, стъкло и ръководство.Не използвайте върху тапет и неравни повърхности.Внимателно нанасяйте на гипсокартон и боядисани стени. ✔️ ДЕКОРИРАЙТЕ СТАЯТА СИ✔️ Конструкция стенните закачалки за шапки под ъгъл, за да си шапки не повредились.Декорирайте стаята си като " къщата на мечтите си и гордо, но всяка шапка на своите приятели.Нашето качество е достатъчно добро, за да можете да го поднесе като подарък на приятел.Използвайте това, за приятелство точно сега!.Стенен куки за шапки Heynew с лепило в опаковка 12 са подходящи за окачване на шапки от всякакъв вид, слънчеви очила, чанти, шалове, шапки, ключодържатели, колиета и други декоративни елементи.Направете стаята си чист, подреден и красив.Материал : акрил.Цвят : 12 опаковки -черен / прозрачен. Препоръчително максимално тегло : 6 кг.Вид на закрепване : Монтиране на стена.Размер на опаковката : 5,98 х 4,01 х 1.Пакетът включва : 12 x кука за шапки, 5 x лепила. Не използвайте върху тапет и неравни повърхности.Внимателно нанасяйте на гипсокартон и боядисани стени.

Декларирани характеристики