.

Duokon 4шт Алуминиева Сплав, Трън Колела Гуми Стволови Вентил на Кола Камион Въздушни Прахозащитен Капачки Капачки (Сребрист)

Duokon 4шт Алуминиева Сплав, Трън Колела Гуми Стволови Вентил на Кола Камион Въздушни Прахозащитен Капачки Капачки (Сребрист)

BGN 3.43

Сума
Налично за поръчка

【Модерен Начин на】Прът клапан на колесната гуми е тънка работа, гладка онези с бели връхчета, и процес на внимателен, можете да избирате различни цветове за декорация на колелата на вашия автомобил подмяна на алуминий с шипове. 【Универсална засаждане】Прът клапан гуми подходящи за леки автомобили, камиони, мотоциклети и т., за заваряване или пробиване не се изисква, просто прикрутите винт към протежение на пръчката автомобила, лесно можете да завършите инсталацията с помощта на някои необходими инструменти.подмяна на протези, клапи спайк 09 grand marquis. 【Материал премиум-клас】 висок Клас въздушен прахоустойчив капачка за състав на вентила на колелото на гумата е изработен от алуминиева сплав, лек и издръжлив, не се страхуват от студа и жегата и има дълъг срок на служба. подмяна трън покрива състав на автомобила. 【Подобряване на дизайна】на Процеса на вземане на вентила на гумата Спайк Wheel се различава от други продукти, той е строго проверен и обновен, подобрен дизайн, което прави този продукт по-дълготраен.подмяна на бодли върху покрива на вентила. 【Следпродажбено обслужване】 Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и най-добрите услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, нашият професионален екип за поддръжка на клиенти, своевременно ще реши проблема. 【Модерен Начин на】Прът клапан на колесната гуми е тънка работа, гладка онези с бели връхчета, и процес на внимателен, можете да избирате различни цветове за декорация на колелата на вашия автомобил. подмяна на алуминий с шипове. 【Универсална засаждане】Прът клапан гуми подходящи за леки автомобили, камиони, мотоциклети и т., за заваряване или пробиване не се изисква, просто прикрутите винт към протежение на пръчката автомобила, лесно можете да завършите инсталацията с помощта на някои необходими инструменти.подмяна на протези, клапи спайк 09 grand marquis. 【Материал премиум-клас】 висок Клас въздушен прахоустойчив капачка за състав на вентила на колелото на гумата е изработен от алуминиева сплав, лек и издръжлив, не се страхуват от студа и жегата и има дълъг срок на служба. подмяна трън покрива състав на автомобила. 【Подобряване на дизайна】на Процеса на вземане на вентила на гумата Спайк Wheel се различава от други продукти, той е строго проверен и обновен, подобрен дизайн, което прави този продукт по-дълготраен.

Декларирани характеристики