.

Портативен въздушен компресор за изпомпване на гуми, Въздушна помпа Yyton AC/ DC, 2-в-1 за автомобилни гуми, 150 паунда на квадратен инч с led подсветка и автоматично изключв?

Портативен въздушен компресор за изпомпване на гуми, Въздушна помпа Yyton AC/ DC, 2-в-1 за автомобилни гуми, 150 паунда на

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Източник на захранване 12 vdc /110 vac】 Въздушна помпа YYTON за автомобилни гуми с жак автомобилния гнездото на запалката 12 v, както и штепсельной вилица за домакински контакт 110, два начина на хранене, идеален за използване на закрито и пътуванеНие можем да използваме стенни щепсела, когато сме у дома, и ние можем да използваме автомобилна на щепсела от гнездото на запалката, когато сме навън, това е много удобно. 【Силно налягане на въздуха за бързо изпомпване на】Най-високото налягане въздушен компресор за кола може да достигне 150 л. При помпане на автомобилни гуми 195/60 / R15 от 0 до 36 паунда на квадратен инч за постигане на определена стойност на налягането се изисква само за около 4 минути.Трябва да се отбележи : обхват изпомпване на това преносимо устройство за помпане на гуми се състои в това, че налягането в гумите е по-малко от 50 паунда на квадратен инч, а въздушна възглавница - за по-малко от 150 паунда на квадратен инч. 【Цифров дисплей / автоматично изключване】 Портативен въздушен компресор с цифров дисплей с голям шрифт, са на разположение четири единици за измерване на налягане (паунд / кв. инча, бар, kpa, kg / cm2), се задава желаната стойност, при достигане на определено налягане устройство автоматично ще се изключи, с този преносим въздушен компресор ви вече не е нужно да се притеснявате за пренапрежение, влияещ върху безопасността при шофиране. 【Дълги кабели и led светлини】 захранващите Кабели за постоянен и променлив ток за преносими въздушни компресори за автомобилни гуми са с дължина 9,2 метра и 5,2 метра, съответно, което е достатъчно за изпомпване на всяко място, където искате, освен това, този портативен въздушен компресор за изпомпване на гуми с led осветление ще ви помогне да се изпомпва или проверка на гумите в условия на слаба осветеност, което улеснява помпи гуми в тъмното. 【Многоцелеви/компактен дизайн】 най-Новият автомобил на въздушна помпа има дизайн дръжки, му е по-удобно за носене, той е достатъчно компактен, не заема повече място за гумата компресор е оборудван с 4 вида дюзи-адаптери и 1 предохранителем, идеална за автомобили, джипове със среден размер, велосипеди, мотоциклети, баскетболни топки, надуваеми матраци, детски играчки за басейна и на други надуваеми изделия.Можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси.Напрежение : домашни 110/акумулатор 12 V. на Дисплея : паунд/кв. инча, бар, kpa, kg/cm2. Максимално налягане на въздуха : 150 паунда/кв.

Декларирани характеристики