.

Набор от Дозаторов сапун за ръце и съдове за Кухненски мивки, Черно-бял, Кухненски Интериор, Съвременен Интериор Фермерска къща, Кухненски Художествен Държач за са?

Набор от Дозаторов сапун за ръце и съдове за Кухненски мивки, Черно-бял, Кухненски Интериор, Съвременен Интериор Фермерска

BGN 9.59

Сума
Налично за поръчка

【Ръце и посуда】С етикет за Ръце и съдове за готвене" никога не перепутаете и да не се питат "Какво сапун какво?"На етикета не само подходящ за отличителен стъклена опаковка сапун с пищност, но и изглежда елегантно. 【Стилен】 Този сладък комплект стъклени дозаторов за сапун с бамбуковым тава ще добави чар, елегантност и стил на всяка кухня.Набор от дозаторов за сапун за ръце и съдове за готвене е комплимент към всеки съвременен декор на фермерска къща, интериор в стил бохо или кухня декор на фермерска къща. 【Здрав】 Този държач за сапун за съдове идва с пластмасови помпи премиум-клас, които не съдържат BPA, които осигуряват дълготрайна и силна подаването на по-големи количества течен сапун за един pressers.Здрави стъклени бутилки и бамбук тава ръчно изработени са предназначени за продължителна ежедневна употреба. 【Многофункционален】 Нашия опаковка за сапун за ръце прилича на фермер стил, така и модерно, може да се използва навсякъде, кухня и баня. 【Идеален подарък】 Комплект кухненски дозаторов за сапун с тавата може да бъде чудесен подарък за вашите приятели, семейство и близки.Гарантирано Удовлетворение!. 2 клапана на цилиндър, бамбук помпа. Жило на помпата от неръждаема стомана. Изплакнете под мивката или избършете с влажна кърпа за почистване (моля, не използвайте миална машина, за да не се повреди слой боя). Съчетано с бамбук помпи, висококачествена конструкция от устойчив бамбук и пластмаса. трайна и не ръждясва. Повече течности, за да натиснете. Не податливи на корозия и е здрава.

Декларирани характеристики